ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: ΑΪΚ – Χάκεν   

Σουηδία: ΑΪΚ – Χάκεν   
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η ΑΪΚ φιλοξενώντας την Χάκεν, με την ομάδα της Στοκχόλμης να ψάχνει το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή τη Μάλμε και την Τζουγκάρντεν, έστω και με ένα ματς περισσότερο από τη «μισητή» της συμπολίτισσα.

Τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα για την ΑΪΚ, η οποία μετά το εντός 1-0 σε βάρος της Χάλμσταντ και το επιβλητικό 4-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη «μισητή» συμπολίτισσα Τζουγκάρντεν, επικράτησε με το αγχωτικό 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην Ουψάλα της τοπικής Σίριους, με τέρμα του Ραντούλοβιτς ένα λεπτό πριν το φινάλε. Ακολούθησε μεσοβδόμαδα, το 5-0 για τον 2ο γύρο του κυπέλλου στην έδρα της ερασιτεχνικής Ρόγκσβεντ. Έξι νίκες και δύο ισοπαλίες για την ΑΪΚ, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Λάρσον.

Στον αντίποδα, απογοητευτική εμφάνιση για την Χάκεν και απόλυτα δικαιολογημένη η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της νεοφώτιστης Ντέγκερφορς, με το 0-3 μάλιστα από την αντίπαλο της να διαμορφώνεται στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Γκέτεμποργκ πάντως, μετρίασε τις εντυπώσεις, με το 5-1 που ακολούθησε για τον 2ο γύρο του κυπέλλου στην έδρα της 3ης κατηγορίας Ούτσικτεν. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Χάκεν, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Οκτώ νίκες για την ΑΪΚ, μία για την Χάκεν και μία ισοπαλία, στις 10 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Στοκχόλμη.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική η ΑΪΚ στο γήπεδο της στο φετινό πρωτάθλημα και με καλή προϊστορία την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Χάκεν, εκτιμώντας πως δεν θα θέλει να χάσει την επαφή της από τη Μάλμε και τη «μισητή» της συμπολίτισσα Τζουγκάρντεν.

Εκτίμηση:  1

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x