ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Ιταλίας: Κάλιαρι- Σπέτσια

Α΄ Ιταλίας: Κάλιαρι- Σπέτσια
Spread the love

Στην Σαρδηνία η Κάλιαρι υποδέχεται την Σπέτσια στο φινάλε της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος με τους Νησιώτες να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στις προβλέψεις για νίκη απόψε.

Η ομάδα του Λεονάρντο Σέμπλιτσε μπορεί να έχασε πέρσι στο τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν από την Τζένοα (0-1) εντός έδρας αλλά είχε “κλειδώσει” νωρίτερα την παραμονή της στην κατηγορία έχοντας μια διαφορά + 4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Αυτό συνέβη χάρη σε ένα αήττητο σερί 7 αγώνων εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν νίκες και οι τρεις ισοπαλίες που είχαν “χτίσει” πριν έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων την Ρόμα και την Ουντινέζε ενώ επίσης μεταξύ άλλων δεν έχασαν από Μίλαν και Νάπολι.

Η Σπέτσια απέφυγε και εκείνη τον υποβιβασμό πέρσι και μάλλον πιο εύκολα από ότι ενδεχομένως να περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της.

Ουσιαστικά δεν κινδύνεψε ποτέ να “χάσει” την κατηγορία αφού βρισκόταν πάντα σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη περίπου στην μέση της βαθμολογίας ή έστω λίγο πιο κάτω από αυτήν.

Μπορεί να κέρδισε μόλις 3 παιχνίδια της στα τελευταία 16 στο πρωτάθλημα, όλα στην έδρα της εκ των οποίων το ένα απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο, αλλά είχε και 5 ισοπαλίες μεταξύ των οποίων με μεγάλες ομάδες όπως η Ίντερ και η Ρόμα.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στα μεταξύ τους παιχνίδια με 2-1-2 σε αγώνες πρωταθλήματος είτε στην Serie A΄ είτε στην Serie B΄.

* Μακριά από το Alberto Ricco η Σπέτσια πέρσι έχασε στα 6/8 τελευταία και δεν κέρδισε κανένα. Μάλιστα στα 7/8 δέχτηκε 2 γκολ μέσο όρο και 20 συνολικά.

Για αυτό τον λόγο θα ρισκάρω εδώ με έναν “ιδρωμένο” Άσο στην τιμή του 1,80.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x