ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Λανούς – Χιμνάσια  

Αργεντινή: Λανούς – Χιμνάσια  
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με τη Λανούς να φιλοξενεί την Χιμνάσια, ψάχνοντας τη νίκη με την οποία όχι μόνο θα βρεθεί στην κορυφή της Λίγκα Προφεσιονάλ, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο, αλλά θα μετριάσει ταυτόχρονα τις εντυπώσεις από το βαρύ 1-5 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Βέλεζ.

Δύο συνεχόμενα τρίποντα για τη Λανούς μέχρι το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Βέλεζ, με εκτός 1-0 σε βάρος της Ουρακάν και 3-1 φιλοξενώντας την Γοδόι Κρουζ, με τα δεδομένα μάλιστα να είναι με το μέρος της, καθώς η αντίπαλος της ήταν ουραγός και δεν έχει πετύχει γκολ στη Λίγκα Προφεσιονάλ. Δεδομένα όμως που άλλαξαν δραματικά, καθώς η Λανούς διασύρθηκε από την Βέλεζ και γκρεμίστηκε από την κορυφή. Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ματς, με την πιο αποτελεσματική Βέλεζ όμως μπροστά στο σκορ στο δέκατο τέταρτο λεπτό. Δύο ακόμη τέρματα από την Βέλεζ στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης και λευκή πετσέτα από τη Λανούς, η οποία εκτέθηκε με την έκταση που πήρε το σκορ. Δύο νίκες (Ατλέτικο Τουκουμάν 4-2, Γοδόι Κρουζ 3-1), μία ισοπαλία (Ουνιόν 1-1) και μία ήττα (Ρίβερ Πλέιτ 0-3) για τη Λανούς, σε τέσσερα ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 1-1 φιλοξενώντας την Ρίβερ Πλέιτ, με την Χιμνάσια στην 15η θέση, διατηρώντας όμως το αήττητο στο γήπεδο της. Μπροστά στο σκορ η Ρίβερ Πλέιτ στο μεταξύ τους ματς σχεδόν με το καλημέρα (3΄), με άμεση όμως την «απάντηση» της Χιμνάσια, με το 1-1 με κεφαλιά του Ροντρίγκες στο έβδομο λεπτό. Παθητική πάντως η εικόνα της Χιμνάσια στο μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου ματς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και ευχαριστημένη στο φινάλε από τη μοιρασιά των βαθμών. Μία ισοπαλία (Ράσινγκ 0-0) και δύο ήττες (Ντεφένσα 2-3, Κολόν 0-1) για την Χιμνάσια, σε τρία ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για τη Λανούς και τρεις ισοπαλίες, σε οκτώ ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Χιμνάσια.

Ισχυρό το κίνητρο της Λανούς, καθώς δεν θέλει μόνο να βρεθεί στην κορυφή, αλλά να μετριάσει τις εντυπώσεις από το βαρύ 1-5 από την Βέλεζ, ενώ απρόβλεπτη ως ομάδα η Χιμνάσια, η οποία μάλιστα χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 21 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x