ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ντεφένσα – Νιούελς

Αργεντινή: Ντεφένσα – Νιούελς
Spread the love

Τέσσερις βαθμοί για τη Ντεφένσα στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, με την κάτοχο του Κόπα Σουνταμερικάνα να φιλοξενεί σήμερα τη Νιούελς, θέλοντας, λογικά, να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την βαθμολογική της εικόνα στη Λίγκα Προφεσιονάλ.

Επικράτηση με 4-2 αρχικά φιλοξενώντας την Σαρμιέντο, ενώ 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ιντεπεντιέντε, με τη Ντεφένσα πλέον, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οκτώ οι βαθμοί της επίσης,  οι οποίοι πάντως είναι λίγοι σε επτά αγωνιστικές, από την στιγμή που μιλάμε για την κάτοχο του Κόπα Σουνταμερικάνα. Παθητική η Ντεφένσα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς στην έδρα της Ιντεπεντιέντε, στο οποίο είδε την αντίπαλο της να έχει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες και στο οποίο όμως λίγο έλειψε να «τιμωρήσει» τους γηπεδούχους, καθώς άγγιξε το 1-0 σε δύο αντεπιθέσεις της στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δύο νίκες (Χιμνάσια 3-2, Σαρμιέντο 4-2) και μία ήττα (Γοδόι Κρουζ 1-2) για τη Ντεφένσα, σε τρία ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 1-1 στο εντός έδρας ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ροζάριο και πρώτη απώλεια βαθμών για τη Νιούελς στη Λίγκα Προφεσιονάλ στο γήπεδο της. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ντέρμπι με την Ροζάριο, περισσότερες πάντως για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι άνοιξαν τελικά το σκορ στο πεντηκοστό τρίτο λεπτό. Οι «λεπροί» πάντως, κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό, αλλά και να διατηρήσουν ταυτόχρονα το αήττητο στο «Μαρσέλο Μπιέλσα», καθώς έφτασαν στην ισοφάριση στο εξήντα, με ένα εκτός περιοχής σουτ του Κάστρο. Μία ισοπαλία (Πατρονάτο 0-0) και δύο ήττες (Αρχεντίνος Τζούνιορς 0-1, Ράσινγκ 0-2) για τη Νιούελς, σε τρία ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Ντεφένσα, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Νιούελς.

Σημάδια βελτίωσης, η οποία δεν έχει άλλοθι πλέον το Κόπα Λιμπερταδόρες και η οποία θέλει να ανεβεί ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, ενώ εντελώς διαφορετική ομάδα μακριά από το γήπεδο της η Νιούελς, καθώς μακριά από το «Μαρσέλο Μπιέλσα» έχει μόλις ένα βαθμό, ενώ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x