ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ Πλέι οφ : Μπρόντμπι- Ζάλτσμπουργκ

Τσάμπιονς Λιγκ Πλέι οφ : Μπρόντμπι- Ζάλτσμπουργκ
Spread the love

Οι Δανοί καλούνται να ανατρέψουν την ήττα τους με 1-2 από το 1ο παιχνίδι στην Red Bull Arena αν θέλουν να βρεθούν στους ομίλους του θεσμού για 1η φορά μετά το 1998 όταν τότε είχαν τερματίσει τελευταίοι σε ένα γκρουπ ωστόσο που συμπλήρωνε η Μάντσεστερ.Γ, η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα!

Οι πρωταθλητές Δανίας για 11η φορά στην ιστορία τους πέρσι και πρώτη από το 2005 έχουν μαζέψει στην εκκίνηση του εγχώριου πρωταθλήματος 4 βαθμούς στα πρώτα έξι παιχνίδια τους με πιο πρόσφατο το 2-2 που παραχώρησαν στην Όντενσε την περασμένη αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Νιλς Φρεντέρικσεν μπορεί να βρίσκει εύκολα δίχτυα με τον φορμαρισμένο Μίκαελ Ούρε αλλά δέχεται με ευκολία φάσεις ( 21 ειχε η Όντενσε ) και γκολ στα μετόπισθεν.

Παραμένουν εκτός 3-4 βασικοί παίκτες στην άμυνα και κυρίως στα χαφ λόγω Covid19.

Οι “Ταύροι” στον αντίποδα είναι πιο έμπειροι σε τέτοιο επίπεδο αφού το 2019 ήταν στους ομίλους όπως και πέρσι με το συνολικό 5-2 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί με 13 αποκλεισμούς στα προκριματικά της διοργάνωσης από το μακρινό 1994.

Οι πρωταθλητές Αυστρίας – για οχτώ διαδοχικές σαιζόν- μετά και το εύκολο 3-1 επί της νεοφώτιστης Κλάγκενφουρτ τρέχουν ένα σερί πέντε διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλην του έμπειρου μέσου Γιουνούζοβιτς δεν έχουν αναφερθεί άλλες απουσίες της τελευταίας στιγμής.

Προϊστορία: Το 2-1 υπέρ της Ζάλτσμπουργκ είναι και το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Αμφότερες έχουν το “εύκολο” γκολ. Οι γηπεδούχοι με τον νεαρό Γερμανό στην καταγωγή Αντεγιέμι και τον Κοσοβάρο Μπερίσα και οι φιλοξενούμενοι με τον Μίκαελ Ούρε. Σε εξαιρετική τιμή το combo του Over 2,5 με το Goal εδώ στο 1,98.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 1 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x