ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κονφιάνσα – Γκοϊάς

Βραζιλία Β΄: Κονφιάνσα – Γκοϊάς
Spread the love

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα και οι στόχοι των δύο ομάδων, με την Κονφιάνσα να έχει εδραιωθεί στην επικίνδυνη ζώνη, δίνοντας μάχη επιβίωσης, την στιγμή που η Γκοϊάς με νίκη θα βρεθεί στην 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Κοριτίμπα, έστω και με ένα ματς περισσότερο.

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες για την Κονφιάνσα, μετά και το 0-1 της περασμένης εβδομάδας στο Μπέλο Οριζόντε από την Κρουζέιρο, με το οποίο η ομάδα του Αρακαζού όχι μόνο βρέθηκε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά εδραιώθηκε ταυτόχρονα στην επικίνδυνη ζώνη. Εννέα πλέον οι βαθμοί που έχει απόσταση από την γραμμή της παραμονής, έχοντας προηγηθεί, το εντός 0-2 από την CSA, το 2-4 στην έδρα της Πόντε Πρέτα και το 1-2 φιλοξενώντας την Ρέμο. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Κονφιάνσα, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπατιστάο» του Αρακαζού, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 2-2 για την Γκοϊάς φιλοξενώντας την Σαμπάιο Κορέια, με θετικό πάντως για την ομάδα της Γκοϊανίας, πως διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα, παρά αυτή την απώλεια βαθμών. Πίσω στο σκορ στο ματς με την Σαμπάιο Κορέια στο δέκατο όγδοο λεπτό, με την ομάδα της Γκοϊανίας στην συνέχεια να πραγματοποιεί προσωρινά την ανατροπή στο εξήντα τρία, αλλά να μη μπορεί στην συνέχεια να βρει και τρίτη φορά το δρόμο για τα δίχτυα, μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων στο εβδομήντα πέντε. Τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες για την Γκοϊάς, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από την Γκοϊανία, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κονφιάνσα, ενώ επικράτηση με 2-0 για την Γκοϊάς σε αυτό του 1ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος στην Γκοϊανία.

Ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα η Γκοϊάς, η οποία έχει βρει δίχτυα για οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές, ανεξάρτητα αποτελέσματος και η οποία είναι ικανή να εκμεταλλευτεί την πίεση και τα προβλήματα των γηπεδούχων.

Εκτίμηση:  2

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x