ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κοριτίμπα – Μποταφόγκο   

Βραζιλία Β΄: Κοριτίμπα – Μποταφόγκο   
Spread the love

Ντέρμπι ανόδου στο «Κόουτο Περέιρα» της Κοριτίμπα, με την ομώνυμη ομάδα στην κορυφή και τη Μποταφόγκο στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και το -1 από την πρώτη τετράδα.

Δύο συνεχόμενες νίκες για την Κοριτίμπα, οι οποίες την διατήρησαν στην κορυφή, με 2-0 αρχικά φιλοξενώντας την Πόντε Πρέτα, ενώ  σπουδαίο 2-1 στην συνέχεια στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις σε βάρος της τοπικής Αβαΐ, πραγματοποιώντας μάλιστα την ανατροπή. Πίσω στο σκορ η Κοριτίμπα στο ματς με την Αβαΐ στο τριάντα δύο,  «απαντώντας» όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό, με κοντινή κεφαλιά του Ίγκορ Παϊσάο. Πιο απειλητική πάντως στην συνέχεια του ματς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο είχε δοκάρι, πριν το 2-1 του εξηκοστού όγδοου λεπτού από την κοντινή προβολή του Λέο Γκαμάλιο. Πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες για την Κοριτίμπα, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα στο «Κόουτο Περέιρα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.

Στην αντίπερα όχθη, 3-2 φιλοξενώντας την Βίλα Νόβα, με τη Μποταφόγκο να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, όντας πλέον όπως προαναφέρθηκε στο -1 από την πρώτη τετράδα. Προβάδισμα δύο τερμάτων για τη Μποταφόγκο στο ματς με την Βίλα Νόβα στο πρώτο εικοσάλεπτο, ενώ το 3-0 από πέναλτι του Ντιέγκο Γκονσάλβες στο πενήντα εννέα. Χαλάρωση πάντως στο τελευταίο ημίωρο, δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα της Γκοϊανίας να μειώσει σε 3-2 στις καθυστερήσεις. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες για τη Μποταφόγκο, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ενζενιάο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Κοριτίμπα, ισάριθμες για τη Μποταφόγκο και δύο ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Κόουτο Περέιρα».

Λεπτές ισορροπίες, από την στιγμή που μιλάμε για ντέρμπι ανόδου. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και στο ότι η απρόβλεπτη Μποταφόγκο χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x