ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Mε ένα δυνατό φαβορί και ένα ειδικό στοίχημα θα προχωρήσουμε στη Λιγκ 2.

248 Φόρεστ -Πορτ Βέιλ

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση η Φόρεστ Γκριν η οποία έχει τέσσερα στα τέσσερα στις νίκες, όλα στο γκολ γκολ και στο over. Συνδυάζει το επιθετικό ποδόσφαιρο με την ουσία αλλά βάσει της λογικής της κατηγορίας και των αγωνιστικών καταστάσεων πολύ δύσκολα θα το υπηρετεί και θα της βγαίνει μέχερι τέλους. Παραδείγματος χάρη το ματς με την Μπρέντφορντ για το Λιγκ Καπ όπου δεν άντεξε την πίεση όταν και προηγήθηκε με αποτέλεσμα να δεχτεί τρία γκολ και να αποκλειστεί. Είναι η μοναδική ομάδα στο Πρωτάθλημα με τέσσερα στα τέσσερα.

Η Βέιλ είναι ομάδα που της αρέσει να “κλέβει” βαθμούς. . Εξού και οι τρεις σερί ισοπαλίες, με δύο σερί 0-0 και το έτερο 1-1 με τη Στιβενέιτζ. Μάλιστα στο εν λογω ματς ήταν και το πρώτο γκολ της σεζόν για την ομάδα που εκτός έδρας έχει 0-1-1.

Προϊστορία: 1–2-1 ,πέρσι 1-1.

Εκτίμηση: Εντελώς διαφορετικό το Physic των δύο ομάδων. Η Φόρεστ θα μπει δυνατά για τη νίκη ,η Βέιλ για να “κλέψει” ότι μπορεί. Το θέμα είναι να αντέξει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

242 Λέιτον- Μπράντφορντ

Μετά απο τρία παιχνίδια αήττητο(1-2-0) και μάλιστα οι ισοπαλίες ήταν εκτός με Καρλάιλ και Σάλφορντ στο 1-1 η Λέιτον παίζει και πάλι στην έδρα της κόντρα στην Μπράντφορντ προερχόμενη απο την ήττα με 0-2 κόντρα στη Χαρογκέιτ, εντός. Οι απουσίες των βασικών επιλογών στην επίθεση είναι θέμα.

Η Μπράντφορντ,είναι αήττητη σε τέσσερα ματς μέχρι τώρα με μία ισοπαλία 0-0 απέναντι στην Εξετερ και τρεις σερί νίκες όλες στο γκολ γκολ και το over. Είναι στην δεύτερη θέση πίσω απο την Φόρεστ Γκριν και εκτός έδρας έχει 1-1-0.

Προϊστορία : 1-1-2, πέρσι 1-0.

Εκτίμηση: Η Λέιτον μοιάζει προβληματική ,φαβορί η φιλοξενούμενη, πιο safe το g-g.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x