ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Εστορίλ – Μαρίτιμο

Πορτογαλία: Εστορίλ – Μαρίτιμο
Spread the love

Στο «Αντόνιο Κοΐμπρα Ντα Μότα» το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τη νεοφώτιστη Εστορίλ να φιλοξενεί τη Μαρίτιμο, ψάχνοντας το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο.

Επτά βαθμοί για την Εστορίλ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, μάλιστα με δύο «διπλά», καθώς επικράτησε 2-0 στην πρεμιέρα στο ντέρμπι νεοφώτιστων στην έδρα της Αρούκα και 3-1 την περασμένη εβδομάδα σε αυτή της Πάσος Φερέιρα, ενώ λευκή ισοπαλία ενδιάμεσα αυτών φιλοξενώντας την Γκιμαράες. Πίσω στο σκορ η Εστορίλ στο ματς στην έδρα της Πάσος Φερέιρα στο τριακοστό λεπτό, καταφέρνοντας πάντως να ισοφαρίσει με κοντινή προβολή του Μπρούνο Λουρένσο στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄). Ιδιαίτερα αποτελεσματική μάλιστα στην επανάληψη, χωρίς να είναι καλύτερη των γηπεδούχων, με το 2-1 στο εβδομήντα οκτώ με πέναλτι του Αντρέ Φράνκο, ενώ το 3-1 τέσσερα λεπτά αργότερα, με εκτός περιοχής σουτ του Ζοαζίνιο. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, τέσσερις βαθμοί για τη Μαρίτιμο, με τους «νησιώτες» μετά το εντός 0-2 της πρεμιέρας από τη Μπράγκα, να «απαντούν» αρχικά με «διπλό», καθώς επικράτησαν 2-1 της Μπελενένσες ως τυπικά φιλοξενούμενοι στην ουδέτερη έδρα της Λεϊρία, ενώ 1-1 την περασμένη εβδομάδα στη Μαδέιρα φιλοξενώντας την Πόρτο. Σε παθητικό ρόλο η Μαρίτιμο στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Πόρτο, στο οποίο είδε τους «δράκους» πέρα από τις σημαντικές ευκαιρίες που είχαν να ανοίγουν το σκορ στο τριάντα πέντε και στο οποίο όμως κατάφερε να ισοφαρίσει, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό. Ανάλογη η εικόνα του ματς και στην επανάληψη, με την Πόρτο να έχει ευκαιρίες για το 1-2 και τη Μαρίτιμο όμως να έχει δοκάρι στη μοναδική φορά που πέρασε την σέντρα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Εστορίλ, μία για τη Μαρίτιμο και τρεις ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αντόνιο Κοΐμπρα Ντα Μότα», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ).

Εκ πρώτης όψεως, ελαφρύ προβάδισμα στον «άσο», λόγω έδρας και ενθουσιασμού της Εστορίλ. Παρόλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, καθώς η Μαρίτιμο όχι μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, αλλά ικανή στις λιγοστές ευκαιρίες που θα της δοθούν να κάνει την ζημιά.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 26 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x