ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Τσέλσι
Spread the love

Στο Anfield η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τσέλσι στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σαιζόν στην κατηγορία και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν προσωποποιήσει το ντέρμπι στην “μονομαχία” ανάμεσα στον Βαν Ντάικ και τον Λουκάκου.

Οι ρεντς έχουν ξεκινήσει με το απόλυτο σε νίκες και μηδέν παθητικό στο νέο πρωτάθλημα αφού μετά την επικράτηση της πρεμιέρας απέναντι στην νεοφώτιστη Νόριτς ήλθε την περασμένη αγωνιστική και το εύκολο 2-0 επί της Μπέρνλι.

Βέβαια απέναντι στους Clarets το ζητούμενο , με βάση την εικόνα του ματς, για τους παίκτες του Κλοπ δεν ήταν πως θα σκοράρουν γκολ αλλά το πως θα αποφύγουν τα- βίαια στα όρια του αντιαθλητικού – τάκλιν των αντιπάλων τους.

Ο Τσιμίκας έκλεψε τις εντυπώσεις -ειδικά στην πρεμιέρα- αλλά με τον Ρόμπερτσον υγιή πιθανότατα θα επιστρέψει στον πάγκο ενώ την ίδια ώρα ο Φαμπίνιο παραμένει εκτός και ο Ζότα θα πλαισιώσει τους: Μανέ- Σαλάχ στην επίθεση.

Οι μπλε σάρωσαν όπως άλλωστε αναμενόταν στα βραβεία των κορυφαίων της σαιζόν στον απόηχο της εκδήλωσης για την κλήρωση της φάσης των ομίλων στο Champions League αλλά και στο γρασίδι δείχνουν με το “καλημέρα” στο νέο πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί όπως και πέρσι.

Μάλιστα την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν εύκολα με 2-0 της Άρσεναλ στο Emirates με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουκάκου που πήρε αμπάριζα την άμυνα των “κανονιέρηδων”.

Οι Λονδρέζοι δεν έχουν απουσίες της τελευταίας στιγμής πλην των: Λόφτους Τσικ- Πούλισιτς κάτι που σημαίνει πως ο Καντέ είναι πλέον διαθέσιμος και βέβαια θα ηγηθεί στην μεσαία γραμμή.

Προϊστορία: Πέρσι με γκολ του Μάουντ οι μπλε είχαν φύγει με το 2ιπλο από το Anfield. Συνολικά: 76-41-61 υπέρ των ρεντς η παράδοση.

* Σε καλή φόρμα αμφότερες για αυτό θα αποφύγω το σημείο και θα ποντάρω μονάχα στο Goal σε απόδοση 1,70 εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x