ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Άρσεναλ
Spread the love

Στο Etihad τα πάντα κινούνται στον αστερισμό του CR7 και η πιθανή μεταγραφή του στους “πολίτες” έχει επισκιάσει ακόμη και την δήλωση του Πεπ Γκουαρδιόλα πως το 2023 που λήγει το συμβόλαιο του δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Τότεναμ (0-1) στο Λονδίνο πέτυχαν την “παρθενική” τους νίκη σκορπίζοντας την νεοφώτιστη Νόριτς με 5-0.

Αξίζει να αναφερθεί πως και πέρσι για την τελευταία αγωνιστική είχαν συντρίψει με το ίδιο σκορ την Έβερτον.

Μάλιστα εντός έδρας τρέχουν ένα ρεκόρ με 4/5 νίκες έχοντας πέρσι και την καλύτερη αντίστοιχα συγκομιδή με 13 νίκες συνολικά στην Premier League στο γήπεδο τους.

Εκτός δράσης είναι οι: Κέβιν Ντε Μπρούινε- Φόντεν και ο Μεντί που έχει αποβληθεί από την ομάδα μετά τις βαριές κατηγορίες που τον βαραίνουν για απόπειρες βιασμών.

Δεν αλλάζει το “4-3-3” με επιθετική τριπλέτα τους: Γκρίλις, Μαχρέζ και Στέρλινγκ.

Ο τελευταίος έχει σκοράρει και στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια κόντρα στους “κανονιέρηδες”.

Οι Λονδρέζοι ήδη μετράνε 2/2 ήττες στην εκκίνηση του πρωταθλήματος και η διοίκηση – που ξόδεψε 140 εκ λίρες στις καλοκαιρινές μεταγραφές αλλά δεν βλέπει στο γήπεδο τα ανάλογα αποτελέσματα- διαμήνυσε στον Αρτέτα πως έχει άλλα 5 παιχνίδια περιθώριο για να “σώσει” την δουλειά του.

Το εύκολο 6-0 επί της Γουέστ Μπρόμιτς μεσοβδόμαδα για το Carabao Cup επανέφερε κάποια χαμόγελα στο Emirates αλλά αλλοίμονο εάν αποπροσανατολίσει άπαντες στον σύλλογο ενόψει “πολιτών”.

Τρεις σερί ήττες στην εκκίνηση του πρωταθλήματος η Άρσεναλ έχει να υποστεί από το 1955 (!) ενώ αν δεν βρει και πάλι δίχτυα θα έχει συμπληρώσει για 3η φορά στην ιστορία της ανάλογο αρνητικό ρεκόρ.

Ετοιμοπόλεμοι οι: Ομπαμεγιάνγκ- Λακαζέτ όχι όμως και οι: Γκάμπριελ, Γουάιτ, Πάρτεϊ και ο Μπεγερίν.

Λογικά θα δούμε το “4-2-3-1” με καρέ μπροστά τους: Εμίλ Σμιθ Ρόου, Όντεγκααρντ, Ομπαμεγιάνγκ και τον Σάκα.

Προϊστορία: Η Μ.Σίτι έχει κερδίσει στα 10/11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της την Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις και στις 9/11 από αυτές από το ημίχρονο.

* Οι πρωταθλητές είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι οι “κανονιέρηδες” που δεν βλέπονται στο πρωτάθλημα. Σε combo εδώ ο Άσος με τα πάνω από δυο τέρματα σε απόδοση 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 2,5

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x