ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Βέλεζ – Γοδόι Κρουζ    

Αργεντινή: Βέλεζ – Γοδόι Κρουζ    
Spread the love

Στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι» το προτελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας την Βέλεζ, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 24η θέση με επτά βαθμούς, τρεις λιγότερους από την 15η στον βαθμολογικό πίνακα, Γοδόι Κρουζ.

Τέσσερις βαθμοί για την Βέλεζ στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με επιβλητικό 5-1 αρχικά φιλοξενώντας τη Λανούς, όπου έσπασε το ρόδι στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ 1-1 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Ουρακάν. Παθητική εμφάνιση από την Βέλεζ στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Ουρακάν, με άλλοθι το ότι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο μόλις λεπτό. Παρόλα αυτά, βελτιωμένη στην επανάληψη, ισοφαρίζοντας στο εξήντα τρία, με ατομική προσπάθεια και εντυπωσιακό, εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Ορεγιάνο, ενώ δοκάρι λίγο πριν το φινάλε, αγγίζοντας την ανατροπή. Μία νίκη (5-1), δύο ισοπαλίες (Ράσινγκ 0-0, Ντεφένσα 0-0) και μία ήττα (Κολόν 0-1) για την Βέλεζ, σε τέσσερα ματς στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι» στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, ένας μόλις βαθμός για την Γοδόι Κρουζ στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές, με εκτός 1-3 αρχικά από τη Λανούς, 1-1 στην συνέχεια φιλοξενώντας την Ουρακάν, ενώ 1-2 την περασμένη εβδομάδα, στην εντός έδρας μονομαχία της με την Ουνιόν. Μπροστά στο σκορ η Γοδόι Κρουζ στο ματς με την Ουνιόν στο δέκατο λεπτό, με την «απάντηση» όμως από τους φιλοξενούμενους στο είκοσι ένα. Φλύαρη και άστοχη στην συνέχεια η Γοδόι Κρουζ, δίνοντας την δυνατότητα στην Ουνιόν να φτάσει σχεδόν από το πουθενά στο 1-2 στο εξήντα τρία, στη μοναδική της επιθετική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο. Μία νίκη (Ντεφένσα 2-1) και δύο ήττες (Κολόν 0-1, Λανούς 1-3) για την Γοδόι Κρουζ, σε τρία ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Βέλεζ, ισάριθμες για την Γοδόι Κρουζ και μία ισοπαλία, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι».

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στην βελτίωση της Βέλεζ, καθώς δεν είναι ομάδα για τόσο χαμηλά, αλλά και στο ότι η απρόβλεπτη Γοδόι Κρουζ χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το γήπεδο της. Όλα τα παραπάνω μάλιστα, παρά το γεγονός πως η Γοδόι Κρουζ βρίσκει δίχτυα σε οκτώ συνεχόμενα ματς την τελευταία δεκαετία στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι», ανεξάρτητα αποτελέσματος, μετά το 2-0 της Βέλεζ του 2011.

Εκτίμηση:  1

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x