ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Αμέρικα Μινέιρο – Σεαρά

Βραζιλία: Αμέρικα Μινέιρο – Σεαρά
Spread the love

Στο «Ιντεπεντένσια» του Μπέλο Οριζόντε, το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, μάλιστα με ξεχωριστό ενδιαφέρον, με την Αμέρικα Μινέιρο να δίνει μάχη για να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που η Σεαρά ψάχνει ακόμα το πρώτο της «διπλό» αν και είναι πάνω από το μέσο του βαθμολογικού πίνακα.

Ήττα με 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο, με το αποτέλεσμα αυτό να διατηρεί την Αμέρικα Μινέιρο στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και με πλάτη μόνο την ουραγό και καταδικασμένη, εκτός απροόπτου, Σαπεκοένσε. Πίσω στο σκορ στο ματς με τη Μπραγκαντίνο στο τεσσαρακοστό πρώτο λεπτό, χωρίς μάλιστα να είναι χειρότερη της αντιπάλου της, ενώ ευκαιρίες στην συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο για την ισοφάριση, με τη «μαχαιριά» όμως από τους φιλοξενούμενους να έρχεται στο ογδόντα οκτώ. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Αμέρικα Μινέιρο, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα στο «Ιντεπεντένσια», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, επιτυχία σίγουρα για την Σεαρά, τηρουμένων των αναλογιών, το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Φλαμένγκο, από την στιγμή που μοιράστηκε τους βαθμούς με την φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα πρωταθλήτρια Βραζιλίας. Με «μαξιλαράκι» ασφαλείας επίσης από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να μπλέξει σε περιπέτειες, ενώ «βασίλισσα» των ισοπαλιών, καθώς αυτή με την Φλαμένγκο ήταν η ένατη, έχοντας τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο Μπραζιλεϊράο. Σε αντίθεση πάντως με τα παραπάνω, χωρίς νίκη μακριά από το «Καστελάο», κάτι που δεν έχει καταφέρει μόνο η ουραγός Σαπεκοένσε, μετρώντας έξι ισοπαλίες και δύο ήττες σε οκτώ συνολικά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Αμέρικα Μινέιρο, μία για την Σεαρά και πέντε ισοπαλίες, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ιντεπεντένσια», σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιεσμένη η Αμέρικα Μινέιρο, αν και ζόρικος αντίπαλος στο γήπεδο της, ενώ καλύτερη η γενικότερη εικόνα της Σεαρά, αλλά χωρίς νίκη εκτός έδρας.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x