ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουλβς- Μάντσεστερ.Γ

Πρέμιερ Λιγκ:  Γουλβς- Μάντσεστερ.Γ
Spread the love

Στο Molineux όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον CR7 ο οποίος επέστρεψε στην αγαπημένη του Μάντσεστερ.Γ 12 χρόνια μετά ύστερα και από προσωπική παρέμβαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι «Λύκοι» μετράνε δυο ήττες στα ισάριθμα πρώτα τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα δίχως καν να έχουν καταφέρει καν να σκοράρουν.

Δύσκολη αρχή για τον Μπρούνο Λάγκε στον πάγκο της ομάδας η οποία ενισχύθηκε με την επιστροφή του μεγάλου άτυχου Μεξικανού φορ Ραούλ Χιμένες.

Πάντως με το εύκολο 4-0 που πέτυχε επί της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Carabao Cup έχει ανεβάσει κάπως την ψυχολογία της ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η Μάντσεστερ.Γ «κόλλησε» την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Σάουθαμπτον και έτσι δεν μπόρεσε να δώσει ανάλογη συνέχεια μετά το εντυπωσιακό 5-1 επί της Λιντς στην πρεμιέρα.

Ωστόσο ισοφάρισε το ρεκόρ συλλόγου ούσα αήττητη εκτός έδρας για 27 ματς εκ των οποίων τα 17 είναι «2ιπλά» στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Σολκσιερ δεν μπορεί να υπολογίζει στους : Ράσφορντ, Τέγιες, ΜακΤόμινεϊ ενώ αμφίβολος είναι ο Καβάνι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι διαθέσιμος μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Προϊστορία: Αήττητη εδώ και έξι μεταξύ τους παιχνίδια είναι η Μάντσεστερ.Γ

  • Στο 1,80 η επιλογή του 2ιπλου είναι ελκυστικότατη και θα την αγοράσω.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x