ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κονφιάνσα – Κλαμπ Ρεγκάτας

Βραζιλία Β΄: Κονφιάνσα – Κλαμπ Ρεγκάτας
Spread the love

Στο «Μπαπτιστάο» του Αρακαζού, το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, με την τοπική Κονφιάνσα ουραγό, δίνοντας μάχη επιβίωσης, την στιγμή που η 3η στον βαθμολογικό πίνακα Κλαμπ Ρεγκάτας θα ψάξει για το τρίποντο που θα την διατηρήσει στην πρώτη τετράδα.

Πέντε συνεχόμενες ήττες για την Κονφιάνσα, μετά και το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Γκοϊάς, με την ομάδα του Αρακαζού όχι μόνο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά να εδραιώνεται ταυτόχρονα στην επικίνδυνη ζώνη. Ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ Μισαέλ, αυτό που έδωσε την ευκαιρία στην Γκοϊάς να βρεθεί μπροστά στο σκορ στο μεταξύ τους ματς στο σαράντα τρία, ενώ ανώτερη η ομάδα της Γκοϊανίας στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου, έχοντας μάλιστα και ένα οριζόντιο δοκάρι πριν το 0-2 του εξηκοστού πέμπτου λεπτού. Το μόνο που κατάφερε η Κονφιάνσα, να μειώσει σε 1-2, κόντρα στην ροή του αγώνα, με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζοάο Πάουλο επτά λεπτά πριν το φινάλε. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και έξι ήττες για την Κονφιάνσα, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 0-0 το Σάββατο που μας πέρασε φιλοξενώντας την Κρουζέιρο, με την Κλαμπ Ρεγκάτας χωρίς ήττα για δέκατη συνεχόμενη αγωνιστική, παραμένοντας ταυτόχρονα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρά αυτή την απώλεια βαθμών. Δύο επίσης οι βαθμοί που την χωρίζουν από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κοριτίμπα και ένας από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Γκοϊάς. Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο το ματς με την Κρουζέιρο, λόγω βροχόπτωσης, στο οποίο υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και στο οποίο όμως δεν άλλαξε το 0-0, παρά τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων. Πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Κονφιάνσα, μία και για την Κλαμπ Ρεγκάτας και δύο ισοπαλίες, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Αρακαζού, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Ντο Νορντέστε).

Φιλότιμες οι προσπάθειες της Κονφιάνσα, η οποία όμως δε λέει να σηκώσει κεφάλι, ενώ αήττητη για 10 συνεχόμενες αγωνιστικές και σε τροχιά ανόδου η Κλαμπ Ρεγκάτας, εκτιμώντας πως η κυνική σε ορισμένες περιπτώσεις μακριά από το γήπεδο της ομάδα του Μασεϊό, μπορεί να εκμεταλλευτεί τα θέματα των γηπεδούχων.

Εκτίμηση:  2

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x