ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Κολομβίας: Τζαγκουάρες – Αμέρικα Κάλι

Κύπελλο Κολομβίας: Τζαγκουάρες – Αμέρικα Κάλι
Spread the love

Στο «Τζαραγκουάι» της Μοντερία, ο επαναληπτικός ανάμεσα στην τοπική Τζαγκουάρες και την Αμέρικα για την φάση των «16» του κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς, μετά το 0-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο Κάλι.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην φάση των «16» του κυπέλλου Κολομβίας δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, με οποιοδήποτε σκορ, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Πιο απειλητική η Αμέρικα στην πρώτη μονομαχία τους στο «Πασκουάλ Γκερέρο» του Κάλι, αδυνατώντας να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Πρόκριση σε βάρος της 2ης κατηγορίας Μπαρανκίγια για την Τζαγκουάρες στον προηγούμενο γύρο ή στην φάση αν προτιμάτε των «32», με την ομάδα της Μοντερία να επικρατεί 3-0 αρχικά στο γήπεδο της, αντέχοντας στην συνέχεια στον επαναληπτικό στην έδρα της αντιπάλου της, όπου ηττήθηκε τελικά 0-2. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το βαρύ 0-3 της Κυριακής που μας πέρασε για το πρωτάθλημα από την πρωταθλήτρια Ντεπόρτες Τολίμα, με το οποίο «υποχώρησε» στην 8η θέση του Κλαουσούρα.

Στην άλλη πλευρά, απευθείας στην φάση των «16» η Αμέρικα Κάλι, η οποία θα θέλει λογικά την διάκριση στην φετινή διοργάνωση, καθώς δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ποτέ ένα κύπελλο, την στιγμή που έχει στεφθεί 15 φορές πρωταθλήτρια Κολομβίας. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα για την ομάδα του 60χρονου Χουάν Κάρλος Οσόριο (φωτό), το 1-1 της Κυριακής για το πρωτάθλημα στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά με την Σάντα Φε, με το οποίο βρέθηκε στην 7η θέση του Κλαουσούρα. Ένα ματς, στο οποίο η Αμέρικα «έκλεψε» τη μπουκιά από το στόμα των γηπεδούχων στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, χρονικό σημείο όπου ισοφάρισε με τον Κινόνιες.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Τζαγκουάρες και πέντε ισοπαλίες, σε οκτώ ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Αμέρικα Κάλι.

Επιλογή ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας στο βάθος της ομάδας του Οσόριο, παρά μάλιστα την κακή προϊστορία της στη Μοντερία, εκτιμώντας επιπλέον πως η απρόβλεπτη Τζαγκουάρες έχει πιάσει το ταβάνι της και έχει πετύχει πολλά περισσότερα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Εκτίμηση:  2

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x