ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 : Δανία- Σκωτία 6ος όμιλος

Προκριματικά Μουντιάλ 2022  : Δανία- Σκωτία 6ος όμιλος
Spread the love

Η Δανία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απόψε φιλοξενώντας την Σκωτία όχι μόνο λόγω καλύτερου momentum αλλά και λόγω συνθηκών αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν στην αποστολή τους μόλις 16 παίκτες έχοντας “χτυπηθεί” από πολλά κρούσματα Covid19.

Οι Σκανδιναβοί “κέρδισαν” όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο στο πρόσφατο Euro.

O ένας λόγος είναι ανθρωπιστικός και έχει να κάνει με το πολύ σοβαρό συμβάν με τον Έρικσεν στην πρεμιέρα τους που ευτυχώς δεν είχε τραγικό αλλά αίσιο τέλος.

Ο άλλος είναι η ομολογουμένως ωραία εικόνα τους στο γρασίδι αφού έπαιξαν σύγχρονο ποδόσφαιρο με ταχύτητα, αυτοματισμούς και ομαδικό πνεύμα.

Ο Κάσπερ Χιούλμαντ δικαίως πήρε τα credits για αυτή την ομάδα που έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά και έμεινε εκτός στην παράταση από την Αγγλία με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στον Στέρλινγκ.

Νωρίτερα για τα προκριματικά του Μουντιάλ πέτυχε δυο εμφατικές νίκες όπως μαρτυρά τόσο το 8-0 επί της Μολδαβίας όσο και το 4-0 επί της Αυστρίας.

Δεν αλλάζει το “3-4-3” με τριάδα μπροστά τους: Ντόλμπεργκ, Πόουλσεν και Ντάμσγκαρντ αφού ο Μπρέιθγουεϊτ είναι τραυματίας όπως και οι: Βέστεργκαρντ- Κορνίλιους.

Η Σκωτία βρίσκεται στην Κοπεγχάγη με πολλές ελλείψεις στο ρόστερ της και δύσκολα θα καταφέρει να σταθεί όρθια απόψε στο Πάρκεν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως ο Στιβ Κλαρκ έχει ξεμείνει με 16 (!) μόλις παίκτες στην αποστολή του ενόψει του αποψινού αγώνα με τους: ΜακΤόμινεϊ, Φόρεστ, Τέιλορ να είναι οι πιο ηχηρές απουσίες του.

Στο πρόσφατο Euro είχε μια μάλλον αδιάφορη παρουσία παρά το γεγονός πως βρέθηκε για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Προϊστορία: 6-0-7. Δεν υπάρχει καμία ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Ούσα αήττητη στα τελευταία 20 παιχνίδια της σε προκριματικά Μουντιάλ ή Euro εκ των οποίων μάλιστα τα 13 είναι νικηφόρα η Δανία έχει ένα πολύ καλό momentum σε αντίθεση με την Σκωτία που θα έχει πολλές απουσίες είτε από τραυματισμούς είτε λόγω Covid.

Ο Άσος στο 1,45 και σε combo με το Under 3,5 ανεβαίνει στο 1,80. Καλές επιλογές αμφότερες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x