Spread the love

Με μία έκπληξη και ένα άσο θα πορευτούμε στην αγωνιστική της Λιγκ 2.

962 Μανσφιλντ-Χαρογκέιτ

Επαιξαν αντίπαλες πριν λίγες ημέρες στην έδρα της φιλοξενούμενης για το Λιγκ Τρόφι και η νίκη ήταν καθαρή για την Χαρογκέιτ με 3-1. Τώρα όσον αφορά στην Μάνσφιλντ τρία ματς με δύο σερί ήττες στο Πρωτάθλημα ,με έλλειψη ισορροπίας στο παιχνίδι, ,αρκετά αμυντικά κενά που καλύφθηκαν στο τέλος και μία ομάδα που ενώ ξεκίνησε καλά ,όντας ακόμα στην πρώτη επτάδα, χάνει λάδια. Εντός έχει 2-0-1.

Η Χαρογκέιτ ,με ματς λιγότερο ,έχει χάσει βαθμούς μόνο από την Εξετερ (1-1, εντός) στο τελευταίο ματς Πρωταθλήματος, ενώ καθάρισε εύκολα την Μάνσφιλντ στο Λιγκ Τροφι. Είναι δεύτερη στη βαθμολογία ,πίσω από τη Φόρεστ Γκριν, ,ενώ στη μοναδική της έξοδο , πεικράτησε με 2-0 της Οριεντ. Με ισορροπία στις γραμμές και πλάνο στο παιχνίδι της, την αδικεί το 3.70.

Προϊστορία: Περσι 0-1

Εκτίμηση: Η κακή αγωνιστική συμπεριφορά της Μάνσφιλντ μας οδηγεί προς το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

968 Πορτ Βειλ-Ροτσντέιλ

Εκανε τη μεγάλη έκπληξη και νίκησε την Πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν ,η Βέιλ, εκτός έδρας, με 2-0, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη,ύστερα απο τρεις ισοπαλίες, ,αλλά στο Λιγκ Τρόφι, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε κόντρα στη Μπόλτον, τελικά έχασε με 3-2 και αποκλείστηκε. Εντός δεν έχει χάσει, (0-2-0),ενώ “τρέχει” άηττητο τεσσάρων αγώνων.

Η “Ντέιλ”μετά απο δύο ήττες και μία ισοπαλία, κατάφερε να “χτίσει” ένα αήττητο δύο αγώνων με διπλό στην έδρα της Νορθάμπτον και ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Κόλτσεστερ. Εκτός έχει 1-0-1 με το στιλ της ,μακριά απο την έδρα της να είναι πιο επιθετικό εξού και τα ισάριθμα Over 3.5

Προϊστορία: 3-1-0, πιο πρόσφατο το 1-0 του 16-17.

Εκτίμηση: Αν η Βέιλ παιξει όπως εκτός έδρας και μπλοκάρει την επιθετική Ντέιλ μπορεί να κερδίσει

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 30 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x