ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ατλέτικο Τουκουμάν – Αρσενάλ     

Αργεντινή: Ατλέτικο Τουκουμάν – Αρσενάλ     
Spread the love

Στο «Πρεσιντέντε Χοσέ Φιέρο» του Σαν Μιγκέλ Ντε Τουκουμάν το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την τοπική Ατλέτικο να ψάχνει το τρίτο της συνεχόμενο τρίποντο, το οποίο θα την φέρει ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, την στιγμή που η ουραγός Αρσενάλ δεν έχει ακόμα βαθμό μακριά από το γήπεδο της.

Δύο συνεχόμενα τρίποντα για την Ατλέτικο Τουκουμάν, η οποία με το 2-0 αρχικά φιλοξενώντας την Ιντεπεντιέντε και το 2-1 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Νιούελς, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που είχε προηγηθεί. Πέρα από τα παραπάνω, βρέθηκε απρόσμενα στην 7η θέση, στοχεύοντας πλέον με νέα νίκη σε κάτι παραπάνω, έστω και με ένα ματς περισσότερο. Μπροστά στο σκορ στο ματς στην έδρα της Νιούελς στο πενήντα τρία, με την «απάντηση» στην συνέχεια για τους «λεπρούς» να έρχεται στο εβδομήντα δύο από τον «γνωστό» μας από το πέρασμα του από την Ελλάδα, Νάτσο Σκόκο, ενώ το 2-1 για την Ατλέτικο Τουκουμάν τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε από τον Λότι. Δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες για την Ατλέτικο Τουκουμάν, σε τέσσερα ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ στο «Πρεσιντέντε Φιέρο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Ντεφένσα, σε ένα ματς στο οποίο βάσει εικόνας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η Αρσενάλ έμεινε ικανοποιημένη από τη μοιρασιά των βαθμών. Ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές στο συγκεκριμένο ματς, περισσότερες πάντως και πιο σημαντικές για τη Ντεφένσα, η οποία μάλιστα είχε και δύο δοκάρια στο τελευταίο εικοσάλεπτο, όπου πίεσε ασφυκτικά την Αρσενάλ. Μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμό η Αρσενάλ στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το γήπεδο της, μετρώντας τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ατλέτικο Τουκουμάν, το 1-0 του 2019 και το 3-2 του 2020 και μία ισοπαλία, το 0-0 του 2017, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Αρσενάλ.

Ματς στο οποίο εκ πρώτης όψεως πηγαίνεις στον «άσο». Παρόλα αυτά, απρόβλεπτη η Ατλέτικο Τουκουμάν, παρά τις δύο πρόσφατες νίκες της, επιλέγοντας το ειδικό στοίχημα των λίγων τερμάτων, εκτιμώντας πως η Αρσενάλ θα πάει σήμερα για «κλεφτοπόλεμο».

Εκτίμηση:  Under 2,5

(Visited 19 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x