ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κοριτίμπα – Μπρούσκε   

Βραζιλία Β΄: Κοριτίμπα – Μπρούσκε   
Spread the love

Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων, με την πρωτοπόρο Κοριτίμπα να ψάχνει το τρίποντο που όχι μόνο θα την διατηρήσει στην κορυφή αλλά θα την εδραιώσει ταυτόχρονα στην πρώτη τετράδα, την στιγμή που η νεοφώτιστη Μπρούσκε προσπαθεί να αποφύγει τις περιπέτειες.

Σπουδαίο 3-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο μίνι ντέρμπι Παραναένσε στην έδρα της Λοντρίνα, το οποίο διατήρησε την Κοριτίμπα στην 1η θέση και το +2 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Κλαμπ Ρεγκάτας. Μπροστά στο σκορ η Λοντρίνα στο πέμπτο μόλις λεπτό, το 1-1 ακολούθως από την Κοριτίμπα στο είκοσι, με τους γηπεδούχους όμως να παίρνουν και πάλι το προβάδισμα στο τριάντα. Παρόλα αυτά, η Κοριτίμπα κατάφερε να ισοφαρίσει σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄), με την ανατροπή στην συνέχεια να έρχεται στο εβδομηκοστό ένατο λεπτό, με τέρμα του Λουσιάνο Καστάν. Πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα για την Κοριτίμπα, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα στο «Κόουτο Περέιρα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 0-0 φιλοξενώντας την Αβαΐ, με τη Μπρούσκε όχι μόνο να «υποχωρεί» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, αλλά να είναι χωρίς νίκη πλέον για οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές. Ευχαριστημένη μάλιστα από τη μοιρασιά των βαθμών στο ματς με την Αβαΐ, ειδικά από την στιγμή που έπαιζε για όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, ειδικότερα όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο πέναλτι στο πεντηκοστό πέμπτο λεπτό. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες για τη Μπρούσκε, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο γκολκίπερ Ζε Κάρλος.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κοριτίμπα.

Ικανή να λυγίσει οποιαδήποτε ομάδα της 2ης κατηγορίας στο «Κόουτο Περέιρα» η πρωτοπόρος Κοριτίμπα, ενώ σε αγωνιστική «κοιλιά» η νεοφώτιστη Μπρούσκε, η οποία μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα, αρχίζει να μπαίνει σε περιπέτειες.

Εκτίμηση:  1

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x