ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σαπεκοένσε – Φλουμινένσε   

Βραζιλία: Σαπεκοένσε – Φλουμινένσε   
Spread the love

Με στόχο το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, η καταδικασμένη, εκτός απροόπτου, Σαπεκοένσε, την στιγμή που η Φλουμινένσε με τρίποντο θα βρεθεί στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες για την ουραγό του Μπραζιλεϊράο, Σαπεκοένσε, με την ομάδα του Σαπεκό να ψάχνει ακόμα το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, με αυτόν να είναι, όσο παράξενο και αν ακούγεται, ο πρώτος της στόχος για την ώρα, από την στιγμή που βρίσκεται στο -14 από την γραμμή της παραμονής. Δραματικό 1-1 αρχικά φιλοξενώντας την Αμέρικα Μινέιρο, στο οποίο άγγιξε τη νίκη αλλά ισοφαρίστηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, 1-1 ακολούθως στην Γκοϊανία με την τοπική Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, όπου είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με πέναλτι στο ενενήντα τρία, ενώ 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε. Δύο ισοπαλίες και έξι ήττες για την Σαπεκοένσε, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στην «Αρένα Κοντά», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, αποτυχία, τηρουμένων των αναλογιών, το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στο «Μαρακανά» με τη νεοφώτιστη Ζουβεντούδε, καθώς η Φλουμινένσε «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και μπήκε πλέον σε περιπέτειες. Πιο απειλητική αλλά ταυτόχρονα και άστοχη η Φλουμινένσε στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με περίτεχνο πλασέ του Αρίας από το ύψος περίπου του πέναλτι στο πενήντα τρία και στο οποίο όμως «τιμωρήθηκε» από την Ζουβεντούδε στο εξήντα οκτώ. Δικαιολογημένα πάντως τα παράπονα των φιλοξενούμενων για γκολ που κακώς τους ακυρώθηκε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, στη μοναδική τους επιθετική προσπάθεια πάντως μέχρι το συγκεκριμένο χρονικό σημείο, με το σκορ στο 0-0. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Φλουμινένσε, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μαρακανά», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Σαπεκοένσε, μία για την Φλουμινένσε και δύο ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην «Αρένα Κοντά».

Απρόβλεπτη και ευάλωτη η Φλουμινένσε και αρκετά εύθραυστο ως φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, έστω και αν απέναντι υπάρχει η ουραγός Σαπεκοένσε, που παρά τις φιλότιμες της προσπάθειες το τελευταίο διάστημα δε μπορεί να σπάσει το ρόδι.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x