ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκρματικά Μουντιάλ(Επιλογές)

Προκρματικά Μουντιάλ(Επιλογές)
Spread the love

Τριάδα επιλογών απο τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου  με ιδιαίτερα μεγάλες αποδόσεις

Iρλανδία-Σερβία

Στο Δουβλίνο, η Ιρλανδία, πιο γνωστή ως Ειρε, κοντράρεται με τη Σερβία  για τον πρώτο όμιλο των Προκριματικών  του Μουντιάλ.  Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία 17 ματς που έχει παίξει και αυτό κόντρα στην Ανδόρρα σε φιλικό με τελικό αποτέλεσμα ,1-4.   1-8-8 το επιμέρους σκόρ με τελευταία νίκη ,πλήν Ανδόρρας  και σε επίσημο ματς ήταν  το 2-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ στις 10-6-19 για τα προκριματικά του Εuro. Eκτός ο αμυντικός Κοουλμαν. Μέχρι τώρα στα προκριματικά, σε τέσσερα ματς έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Η Σερβία, είναι πολύ πιο βελτιωμένη,  υπό το Ντράγκαν Στοϊκοβιτς στον πάγκο  παίζοντας ένα εξαιρετικό ποδόσφαιρο ,με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς που έχει δώσει στο θεσμό(3-1-0).  3-2 την Ιρλανδία,  2-2 με την Πορτογαλία και νίκες κόντρα  σε Αζερμπαιτζάν (1-2) και Λουξεμβούγο (4-1).  Εκτός οι Σπαγιτς(άμυνα) και Πέτροβιτς(μέσος)

Προϊστορία:  0-1-2

Εκτίμηση: Σε κακή κατάσταση η Ιρλανδία που δεν μπορεί να κερδίσει κατώτερες ομάδες. Πόσο μάλλον μία Σερβία που μοιάζει πολύ δυνατή.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

Γαλλία-Φινλανδία

Ενα ιδιαίτερα σημαντικό ματς για τους  Γάλλους οι οποίοι είναι σε τεράστια κρίση  με πέντε σερί ισοπαλίες, όλες στο γκολ -γκολ και πέντε στα πέντε γκολ. Μεγάλη η γκρίνια για τον  Ντεσάμπ ο οποίος έχει πολύ μεγάλη γκρίνια απο τον κόσμο και τα ΜΜΕ. Μέσα σε όλα υπάρχουν πολλές απουσίες  μιας και ο Μπαπέ είναι εκτός , όπως και οι Καντέ-Τολισό. Στο 50-50 ο Κομάν. Σε πέντε παιχνίδια έχει 9 βαθμούς  με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Η Φινλανδία, είναι δεύτερη με πέντε βαθμούς  και ισόβαθμη με τους Ουκρανούς αλλά και δύο ματς λιγότερα . Εχουν φέρει ισοπαλία ,2-2 εντός με την Βοσνία και  1-1 εκτός με την Ουκρανία, ενώ νίκησε  με 1-0 το Καζαχστάν.  Επιστρέφει ο μέσος Καμαρά, εκτός οι Λούντ ,Ογιάλ ,Λαμ.

Προϊστορία: Σε φιλικό ,πριν ένα χρόνο ,οι Φινλανδοί έκαναν διπλό(0-2). Πριν απο αυτό οι Γάλλοι είχαν 4/4

Εκτίμηση: Του φόβου ο άσος, εξαιρετική επιλογή το γκολ γκολ.

  ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ 

 

Ολλανδία-Τουρκία

Στο Αμστερνταμ , η Ολλανδία φιλοξενεί  την Τουρκία  για τον 7ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ. Οι “Οράνιε”  είναι στο -1 από τους Τούρκους που είναι πρώτοι στον όμιλο,  και μάλιστα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν χάσει με 4-2. Ο Φαν Χααλ δέχεται κριτική για το 3-5-2 και μάλιστα είχε κόντρα με δημοσιογράφο, εξγώντας ότι το εν λόγω σύστημα δεν είναι αμυντικό. Εχουν κερδίσει Γιβραλτάρ -Λετονία και Μαυροβούνιο, αλλά έμειναν στο 1-1 με τη Νορβηγία εκτός.  Επανέρχεται στην 11άδα ο Φαν Ντάικ ,σε εξαιρετική κατάσταση ο Ντεπάι που έχει γίνει  ο ηγέτης της ομάδας και σκόρερ.

Η Τουρκία ,ενώ ξεκίνηχσε με δύο μεγά,λες νίκες κόντρα σε Ολλανδία και Νορβηγία, γκέλαρε εντός ,κόντρα σε Λετονία και Μαυροβούνιο(3-3 και 2-2 αντίστοιχα, ενώ επανήλθε στις νίκες με το Γιβραλτάρ 0-3. Ο Τερίμ  στο 4-5-1  θα έχει ενισχυμένο κέντρο με τον Μπουράκ μπροστά και πίσω τον Τσαλχάνογλου.

Προϊστορία:  3-3-0.

Εκτίμηση: Η Ολλανδία είναι το φαβορί, η Τουρκία έχει δείξει στον όμιλο ότι κάνει ζημιές  με καλύτερους αντιπάλους.

ΠΡΟΤΑΣH: g-g/Over

 

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x