ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Λιντς- Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ:  Λιντς- Λίβερπουλ
Spread the love

Στο Elland Road η Λιντς υποδέχεται την Λίβερπουλ και το μυαλό όλων πηγαίνει στο αντίστοιχο περσινό ματς στον 1ο γύρο όπου οι ρεντς είχαν επικρατήσει με το «χορταστικό» 4-3.

Τα «παγόνια» ξεκίνησαν μουδιασμένα έχοντας συγκομιδή 2 βαθμούς μετά από τα τρία πρώτα τους παιχνίδια με τις ισάριθμες ισοπαλίες που έφεραν κόντρα στην Έβερτον (2-2) και την Μπέρνλι (1-1) μετά την άτυχη πρεμιέρα τους στο Θέατρο των Ονείρων όπου είχαν γνωρίσει την συντριβή από την Μάντσεστερ.Γ με 1-5.

Ωστόσο το συγκρότημα του Μαρσέλο Μπιέλσα έχει πλέον εμπειρία από την κατηγορία και ποιοτικούς παίκτες για να μην κινδυνέψει άμεσα με υποβιβασμό και εκτιμώ πως αυτό θα γίνει.

Οκ ο Ραφίνια ενώ και ο νεοφερμένος Ντάνιελ Τζέιμς είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του.

Η Λίβερπουλ παρά το γεγονός πως είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα ολόκληρο ημίχρονο εντούτοις έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Τσέλσι την περασμένη αγωνιστική. Έστω και έτσι διεύρυνε ένα αήττητο ρεκόρ στα 13 παιχνίδια στην κατηγορία με ρεκόρ: 10-3-0.

Εκτός ο τραυματίας Ρομπέρτο Φιρμίνιο και έτσι το βάρος στην επίθεση θα πέσει πάνω στον Σαλάχ ο οποίος ψάχνει ένα γκολ για να φτάσει τα 100 στην Premier League και να γίνει μόλις ο 2ος Αφρικανός –μετά τον Ντρογκμπά- με αυτό το επίτευγμα και ο 30ο ς στην ιστορία της κατηγορίας.

Προϊστορία: Από τον Απρίλιο του 1999 και σε σύνολο 22 μεταξύ τους παιχνιδιών δεν έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό σε κανένα 90λεπτο στην κατηγορία απέναντι στους ρεντς.

  • Σε απόδοση 1,70 δεν κάνω 2η σκέψη για το 2ιπλο. Μην ξεχνάμε πως η Λίβερπουλ αριθμεί 7/8 διπλά εκ των οποίων τα τέσσερα σερί. Το εντός έδρας αήττητο σερί της Λιντς κινδυνεύει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x