ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Αλντοσίβι – Γοδόι Κρουζ

Αργεντινή: Αλντοσίβι – Γοδόι Κρουζ
Spread the love

Στο «Χοσέ Μαρία Μινέγια» το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Αλντοσίβι στην 15η θέση με 13 βαθμούς, όσους έχει και η 13η στον βαθμολογικό πίνακα Γοδόι Κρουζ, η οποία όμως υπερτερεί στην διαφορά τερμάτων που είναι το πρώτο κριτήριο στη Λίγκα Προφεσιονάλ σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Τρεις συνεχόμενες ήττες για την Αλντοσίβι, βλέποντας το 0-2 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Ουρακάν, να διαδέχεται το 0-2 από την Ρίβερ Πλέιτ στο «Μονουμεντάλ» και το 2-3 φιλοξενώντας τη Λανούς. Πιο απειλητική η Ουρακάν στο πρώτο ημίχρονο στο μεταξύ τους ματς, στο οποίο βρέθηκε δίκαια μπροστά στο σκορ στο τεσσαρακοστό λεπτό. Ανώτερη η Ουρακάν και στην επανάληψη, όπου είχε μάλιστα περισσότερες ευκαιρίες από το πρώτο ημίχρονο, «καθαρίζοντας» τελικά την χλωμή Αλντοσίβι στο εβδομηκοστό όγδοο λεπτό. Δύο νίκες και τρεις ήττες για την Αλντοσίβι, σε πέντε ματς στο γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, επιβλητικό 4-0 φιλοξενώντας την Χιμνάσια, με την Γοδόι Κρουζ να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από πέντε αγωνιστικές. Άξιο αναφοράς, για την ανώτερη στο συγκεκριμένο ματς Γοδόι Κρουζ, πως το υπέρ της αποτέλεσμα διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου στο τελευταίο ημίωρο του ματς. Το 1-0 στο εξηκοστό πρώτο λεπτό, με εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Πέρες, το 2-0 ακολούθως στο εβδομήντα πέντε, ενώ σκόρερ δις στην συνέχεια ο Οχέδα, στο εβδομήντα εννέα και στο ογδόντα οκτώ. Μία νίκη και τρεις ήττες για την Γοδόι Κρουζ, σε τέσσερα ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από τη Μεντόσα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για την Αλντοσίβι το 2015, ενώ 2-1 για την Γοδόι Κρουζ το 2020, στις δύο μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Χοσέ Μαρία Μινέγια».

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων και ταυτόχρονα απρόβλεπτων ομάδων.  

Εκτίμηση:  G/G

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x