ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Γρανάδα – Μπέτις  

Ισπανία: Γρανάδα – Μπέτις  
Spread the love

Ένα εκ των ντέρμπι της Ανδαλουσίας στο «Λος Κάρμενες», το οποίο ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής, με κοινό στόχο για την Γρανάδα και τη Μπέτις, πως ψάχνουν σήμερα το πρώτο τους τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα.

Δύο βαθμοί για την Γρανάδα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με την ομάδα του 43χρονου Ρόμπερτ Μορένο στο 0-0 στην πρεμιέρα στην έδρα της Βιγιαρεάλ και το 1-1 στην συνέχεια φιλοξενώντας την Βαλένθια, αλλά με βαρύ 0-4 την περασμένη εβδομάδα στη Μαδρίτη από την Ράγιο Βαγιεκάνο. Κάκιστη και ευάλωτη αμυντικά η Γρανάδα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στη Μαδρίτη με την Ράγιο Βαγιεκάνο, στο οποίο είδε τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα τριών τερμάτων. Ένα οριζόντιο δοκάρι στην συνέχεια στις αρχές της επανάληψης από τον Κολομβιανό επιθετικό Σουάρες, ήταν το μόνο δείγμα ζωής για την Γρανάδα σε όλο το ματς, ενώ το κερασάκι στην τούρτα από την Ράγιο Βαγιεκάνο στο πεντηκοστό όγδοο λεπτό. Χωρίς κάτι άλλο ακολούθως στο τελευταίο ημίωρο του ματς, καθώς η Ράγιο Βαγιεκάνο έβγαλε το πόδι από το γκάζι. Αγώνας δρόμου για τον 28χρονο επιθετικό από την Βενεζουέλα, Ματσίς.

Κάτι ανάλογο και για τη Μπέτις, η οποία ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες, το εκτός 1-1 της πρεμιέρας με τη Μαγιόρκα και την ισοπαλία με το ίδιο σκορ ακολούθως στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με την Κάντιθ και η οποία την 3η αγωνιστική γνώρισε την ήττα φιλοξενώντας την Ρεάλ. Παθητική η Μπέτις στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με την Ρεάλ, στο οποίο δεν απείλησε ιδιαίτερα τη «μεγάλη» αντίπαλο της και στο οποίο μάλιστα ηττήθηκε δίκαια και πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ. Πιο απειλητική άλλωστε η Ρεάλ και με αρκετή υπομονή στο παιχνίδι της, με το γκολ να δείχνει πως ήταν θέμα χρόνου και το 0-1 τελικά στο εξηκοστό πρώτο λεπτό. Με πρόβλημα ο Μεξικάνος μέσος Λαϊνές.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Γρανάδα, δύο για τη Μπέτις και μία ισοπαλία, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Λος Κάρμενες».

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, σε αυτό το ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα στις ισοδύναμες βαθμολογικά και αγωνιστικά, Γρανάδα και Μπέτις.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x