ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ταγέρες – Πλατένσε

Αργεντινή: Ταγέρες – Πλατένσε
Spread the love

Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Ταγέρες σε ρόλο φαβορί φιλοξενώντας την Πλατένσε, με την ομάδα της Κόρδοβα να ψάχνει το τρίποντο με το οποίο θα βρεθεί εκ νέου στην κορυφή της Λίγκα Προφεσιονάλ.

Πέντε συνεχόμενες νίκες για την Ταγέρες στη Λίγκα Προφεσιονάλ, μέχρι το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Πατρονάτο, εκεί όμως, όπου το μεταξύ τους 0-0 έβαλε τέλος σε αυτό το εντυπωσιακό σερί της ομάδας της Κόρδοβα. Πιο απειλητική η Ταγέρες στο μεγαλύτερο μέρος του ματς στην έδρα της Πατρονάτο, με την ομάδα όμως του 43χρονου Ουρουγουανού, Αλεχάντερ Μεντίνα (φωτό), να αδυνατεί να εκμεταλλευτεί τόσο τις ευκαιρίες που δημιούργησε, όσο και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο εξηκοστό έβδομο λεπτό. Άξιο αναφοράς μάλιστα, πως λίγο πριν το φινάλε άγγιξε το 1-0 αλλά είχε οριζόντιο δοκάρι. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία για την Ταγέρες, σε τέσσερα ματς στην Κόρδοβα στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, τέσσερις βαθμοί για την Πλατένσε στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, με το 4-2 αρχικά στην έδρα της Μπάνφιλντ και το 1-1 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Σαν Λορέντζο να την φέρνουν στην 23η θέση και να βελτιώνουν λίγο την εικόνα της στον βαθμολογικό πίνακα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με την Σαν Λορέντζο, με το 0-1 από την αντίπαλο της στο εξηκοστό πρώτο λεπτό και την ισοφάριση για την Πλατένσε στο εξήντα οκτώ, με ένα εκτός περιοχής σουτ του Μανσίγια, με το γκολ πάντως να είναι περισσότερο «δώρο» του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Πλατένσε, σε πέντε ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό ματς, θα είναι το πρώτο ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ταγέρες.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική στην Κόρδοβα η Ταγέρες και με κίνητρο κορυφής, με επιλογή μου τον «άσο», ανεξάρτητα του ότι η Πλατένσε είναι ζόρικος αντίπαλος παρά την βαθμολογική της θέση.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x