ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Βραζιλίας: Σάντος – Ατλέτικο Παραναένσε

Κύπελλο Βραζιλίας: Σάντος – Ατλέτικο Παραναένσε
Spread the love

Στο «Βίλα Μπελμίρο» του Σάο Πάολο ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα προημιτελικά του κυπέλλου, με την Ατλέτικο Παραναένσε με μικρό προβάδισμα, μετά το υπέρ της 1-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο γήπεδο της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα προημιτελικά του κυπέλλου Βραζιλίας δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, επικράτησης δηλαδή της Σάντος με οποιοδήποτε σκορ αλλά με μόνο ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Κυρίαρχος και με πολλές ευκαιρίες η Ατλέτικο Παραναένσε στο πρώτο ματς, στο οποίο άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Ρενάτο Κάιζερ στο δέκατο έβδομο λεπτό και στο οποίο το τελικό 1-0 την αδικεί ή κολακεύει αν προτιμάτε την Σάντος. Δικαιολογημένα επίσης τα παράπονα της Ατλέτικο Παραναένσε, για γκολ που κακώς της ακυρώθηκε ως οφσάιντ, λίγο πριν το φινάλε.

Πρόκριση σε βάρος της 4ης κατηγορίας Ζουαζεϊρένσε στην φάση των «16» για την Σάντος, η οποία «καθάρισε» ουσιαστικά με το 4-0 του πρώτου ματς στο «Βίλα Μπελμίρο» και η οποία έκανε αγγαρεία ουσιαστικά στον επαναληπτικό στην έδρα της αντιπάλου της, όπου ηττήθηκε 0-2. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το εντός 0-0 του πρωταθλήματος με τη Μπαΐα, με το οποίο η Σάντος «υποχώρησε» στην 13η θέση και το +2 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη.

Στην αντίπερα όχθη, πρόκριση σε βάρος της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στην φάση των «16», με την Ατλέτικο Παραναένσε να επικρατεί 2-1 στο πρώτο ματς στην «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα» και να φεύγει με ισοπαλία από την Γκοϊανία στο μεταξύ τους επαναληπτικό (2-2). Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ήττα με 0-2 το Σάββατο που μας πέρασε στο Μπέλο Οριζόντε από την τοπική Αμέρικα Μινέιρο, «υποχωρώντας» στην 11η θέση, ενώ στα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την σπουδαία Πενιαρόλ (Ουρουγουάη).

Προϊστορία: Δέκα νίκες για την Σάντος και μία ισοπαλία, σε 11 ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ατλέτικο Παραναένσε, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και την εντυπωσιακή προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας για την Σάντος φιλοξενώντας την Ατλέτικο Παραναένσε.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 24 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x