ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Γιουνγκ Μποϊς- Μάντσεστερ.Γ ( 6ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Γιουνγκ Μποϊς- Μάντσεστερ.Γ ( 6ος όμιλος)
Spread the love

Στην Βέρνη η Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται την Μάντσεστερ.Γ και τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα πάνω στον CR7 ο οποίος για πρώτη φορά από τον χαμένο τελικό του 2009 στην Ρώμη βρίσκεται ξανά στην αποστολή της ομάδας σε εκτός έδρας αγώνα για την εν λόγω διοργάνωση.

Οι Ελβετοί βρίσκονται με το σπαθί τους στην φάση των ομίλων αφού απέκλεισαν διαδοχικά την Σλόβαν Μπρατισλάβας, την Κλουζ και την Φερεντσβάρος με απολογισμό τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι 4η και στο 5 από την πρωτοπόρο Ζυρίχη με απολογισμό: 2-2-1 μετά από 8 αγωνιστικές.

Εντός έδρας στην Ευρώπη έχουν κερδίσει σκοράροντας 3 γκολ ανά 90λεπτο και τις τρεις φετινές τους αντιπάλους στα προκριματικά ενώ αντίστοιχα η πιο πρόσφατη ήττα τους μπροστά στο κοινό τους στα Κύπελλα Ευρώπης ήταν πέρσι από τον Άγιαξ για την φάση των “16” του Europa League.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” θέλουν να διαγράψουν το περσινό τους καζό στον θεσμό όπιου τερμάτισαν 3οι στον όμιλο πίσω από την Παρί και την Λειψία για να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Europa League και να χάσουν το τρόπαιο από την Βιγιαρεάλ του Έμερι στην διαδικασία των πέναλτι.

Έχουν ξεκινήσει αήττητοι στην φετινή Premier League ( 4-2-0) και υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα με την επιστροφή του CR7 ο οποίος στο ντεμπούτο του κόντρα στην Νιουκάστλ πέτυχε 2 γκολ.

Εκτός παραμένει ο Καβάνι και ο Τέλες με τον ΜακΤόμινι ενώ στο Φρεντ και Λίνγκαρντ διεκδικούν θέσεις στην αρχική 11άδα.

Προϊστορία: Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά στην ίδια φάση την σαιζόν 2018/19 με την Μάντσεστερ.Γ να αριθμεί δυο νίκες εκ των οποίων αυτή στην Βέρνη με 3-0.

* Με επιθετικές αρετές οι Ελβετοί αλλά και συγκεκριμένο ταβάνι. Η Μάντσεστερ.Γ θα το κερδίσει το ματς σε ένα παιχνίδι που αναμένονται πάνω από δυο τέρματα και τον CR7 να βρίσκει ξανά δίχτυα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5/ CR7 σκόρερ Anytime στο 90λεπτο.

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x