ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Τσέλσι- Ζενίτ ( 8ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ:  Τσέλσι- Ζενίτ ( 8ος όμιλος)
Spread the love

Τρεις μήνες μετά την – ανέλπιστη για πολλούς – κατάκτηση του Champions League στο Οπόρτο η Τσέλσι κάνει πρεμιέρα μπροστά στο κοινό της απέναντι στην Ζενίτ .

Οι μπλε καλούνται να αποδείξουν πως η περσινή τους πορεία στον θεσμό με κορύφωση την κατάκτηση του τροπαίου δεν ήταν τυχαία και έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν και φέτος έχοντας ενισχυθεί εκεί που “πονάγανε” πέρσι, στο “9”.

Ο Λουκάκου στην 2η θητεία του στο Stamford Bridge έχει ξεκινήσει ιδανικά με 3/3 γκολ ήδη στον λογαριασμό του.

Εντός έδρας φέτος αριθμεί 2/2 νίκες απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Άστον Βίλα με το ίδιο σκορ: 3-0 ενώ αν υπολογίσουμε και την περσινή σαιζόν τρέχει ένα σερί 5/7 νίκες μπροστά στο κοινό της.

keep the feeling and the hunger” δηλαδή “κράτα το συναίσθημα και την πείνα” είναι το σύνθημα του Τόμας Τούχελ ο οποίος αριθμεί ήδη δυο συνεχόμενους τελικούς στον θεσμό. Έναν χαμένο με την Παρί και έναν κερδισμένο πέρσι με την Τσέλσι.

Εκτός δράσης οι: Καντέ- Πούλισιτς ενώ στο “3-4-2-1” θα δούμε δίδυμο πίσω από τον Λουκάκου τους: Μάουντ- Χάβετζ.

Η Ζενίτ έχει κατακτήσει το τρόπαιο εντός των τειχών τρεις διαδοχικές σαιζόν ενώ και στην παρούσα φάση έχει έναν “αέρα” + 2 στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 7 αγώνες με απολογισμό: 5-2-0 και τέρματα: 16-8.

Ωστόσο στο Champions League η τελευταία διάκριση τους ήταν το 2016 όταν είχαν φτάσει μέχρι και τους “16” του θεσμού ενώ στις δυο πιο πρόσφατες παρουσίες τους τερμάτισαν τελευταίοι στον όμιλο κάτι που σημαίνει πως δεν συνέχισαν καθόλου στην Ευρώπη.

Από το 2015 μέχρι και το 2020 σε οχτώ εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο Champions League έχει χάσει στις εφτά και έχει αποσπάσει μια ισοπαλία (Λιλ 1-1).

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες θα έλθουν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Τσέλσι θα την εμπιστευτώ και θα ποντάρω σε combo τον Άσο με το Under 3,5 στην τιμή του 1,95 αφού ο Τούχελ θα προσέξει και πάλι την άμυνα του.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 3,5

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x