ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Μπέτις- Σέλτικ ( 7ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Μπέτις- Σέλτικ ( 7ος όμιλος)
Spread the love

Στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν η Μπέτις θα έλθει αντιμέτωπη με την Σέλτικ με τους γηπεδούχους – που ζούνε τα τελευταία χρόνια στην “σκιά” της μισητής τους αντίπαλου Σεβίλλη ζηλεύοντας τις συνεχόμενες κατακτήσεις του Europa League- να επιζητούν μια μεγάλη διάκριση φέτος στην Ευρώπη και τους Κέλτες με την σειρά τους να για ακόμη μια χρονιά να αποτυγχάνουν στο Champions League και να συμφιλιώνονται με την ιδέα της συμμετοχής τους στο Europa League.

Η ομάδα από την Ανδαλουσία επιστρέφει στον θεσμό για πρώτη φορά από την σαιζόν 2018/29 όταν τότε είχε περάσει τον όμιλο και είχε φτάσει μέχρι τους “32”.

Σε ένα δύσκολο γκρουπ , μαζί με Λεβερκούζεν και Φερεντσβάρος, ο έμπειρος τεχνικός Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει βάλει ψηλά τον πήχη αφού στόχος τους είναι η πρόκριση στα νοκ άουτ.

Πάντως από τον Σεπτέμβριο του 2013 έχουν κερδίσει μπροστά στο κοινό τους μονάχα τα 2/7 εντός έδρας παιχνίδια τους ενώ το ίδιο ρεκόρ έχουν και στην εκκίνηση της φετινής σαιζόν μαζί με το φινάλε της περσινής μπροστά στο κοινό τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν αλλάζει το “4-2-2-2” με τον Μπεγιερίν ξανά βασικό ενώ ο Φεκίρ θα είναι στο “10” και επιθετικό δίδυμο οι: Τέγιο- Μπόρχα Ινγκλέσιας.

Οι Κέλτες με τον Άγγελο Ποστέκογλου στον πάγκο – δίπλα του θα έχει τους: Μπάρκα- Γιακουμάκη – θα επιδιώξουν απόψε να σπάσουν την αρνητική παράδοση που τους θέλει να μην έχουν κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι από τα 18 που έχουν δώσει σε Ισπανικό έδαφος στα Κύπελλα Ευρώπης.

Μέσα στο Celtic Park είναι εντυπωσιακοί αφού μετράνε 6 διαδοχικές νίκες με 23 γκολ (!) αλλά εκτός είναι μια άλλη ιστορία αφού έχουν ήδη ηττηθεί από Μίτιλαντ, AZ, Χάρτς και την Ρέιντζερς στο Old Firm.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ξανά στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Με 8/16 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν και έχοντας χάσει εκεί μονάχα από την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί ο … Ανδαλουσιανός Άσος έχει αξία. Μην ξεχνάμε πως η Σέλτικ αριθμεί ήδη 3/4 ήττες στην διοργάνωση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x