ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Γουέστ Χαμ ( 8ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Γουέστ Χαμ ( 8ος όμιλος)
Spread the love

Στο Μαξιμίρ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ με τους γηπεδούχους να έχουν στο πλευρό τους το φανατικό κοινό τους απέναντι στους Λονδρέζους που αγωνίζονται μόλις για 1η φορά στην ιστορία τους σε φάση ομίλων στα Κύπελλα Ευρώπης.

Οι Κροάτες κατέκτησαν πέρσι το νταμπλ στην χώρα τους και ήδη προπορεύονται στο νέο πρωτάθλημα με 16 βαθμούς σε 7 αγώνες υπερτερώντας στην σχετική βαθμολογία της Ριέκα.

Προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού από την Σέριφ ( 3-0, 0-0) στα play offs του Champions League ενώ έχουν προκριθεί στα νοκ άουτ και στις δυο πιο πρόσφατες περιπτώσεις που έχουν αγωνιστεί στην φάση των ομίλων στο Europa.

Πέρσι απέκλεισαν την Τότεναμ στον δρόμο τους μέχρι τα προημιτελικά όπου τους απέκλεισε η μετέπειτα κάτοχος του θεσμού Βιγιαρεάλ.

Μπροστά στο κοινό τους είναι αήττητοι σε 7 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας κερδίσει στα 3/4 πιο πρόσφατα από αυτά.

Τα “σφυριά” θα έχουν διαθέσιμα απόψε και τα 4 μεταγραφικά τους αποκτήματα δηλαδή τους: Βλάσιτς- Ζούμα- Αρεολά και τον Κραλ οι οποίοι μάλιστα δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν όλοι τους στο αρχικό σχήμα.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες είδε την ομάδα του την περασμένη αγωνιστική να αποσπά “λευκή” ισοπαλία στο Σάουθαμπτον και να διευρύνει έτσι το αήττητο σερί της από την εκκίνηση της Premier League στα 4 ματς με συνολικό απολογισμό: 2-2-0.

Δεν είναι το τόσο έμπειρη στην Ευρώπη συγκριτικά με την αποψινή της αντίπαλο αφού θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε φάση ομίλων στα Κύπελλα Ευρώπης έχοντας ωστόσο κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1964/65.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στα Κύπελα Ευρώπης.

* Οι Κροάτες έχουν σκοράρει στα 6/7 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους και στα 3/4 φετινά στην Ευρώπη ενώ την ίδια ώρα οι Λονδρέζοι αριθμούν 10 γκολ σε 4 ματς και μόλις ένα clean sheet. Το γκολ- γκολ σε απόδοση 1,78 θα είναι εδώ η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x