ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Μπρούσκε – Βιτόρια

Βραζιλία Β΄: Μπρούσκε – Βιτόρια
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Αουγκούστο Μπάιερ» της πόλης Μπρούσκε, με την ομώνυμη ομάδα στην 14η θέση και στο +4 τόσο από την σημερινή της αντίπαλο όσο και γενικότερα από την επικίνδυνη ζώνη.

Εξ ορισμού δύσκολη η αποστολή της Μπρούσκε την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Κοριτίμπα και απόλυτα δικαιολογημένο το βαρύ 0-4 από την πρωτοπόρο της 2ης κατηγορίας, το οποίο μάλιστα αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» στον πάγκο για τον Τζέρσον Τεστόνι. Κάκιστη εμφάνιση για τη Μπρούσκε, η οποία δεν απείλησε καθόλου την Κοριτίμπα, με το τελικό μάλιστα 0-4 να είναι κολακευτικό βάσει της εικόνας και των ευκαιριών του ματς, ενώ άξιο αναφοράς, πως με το σκορ στο 0-2, οι γηπεδούχοι είχαν και χαμένο πέναλτι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Εννέα αγωνιστικές πλέον χωρίς νίκη και στο +4 όπως προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, με τον 58χρονο Βαγκίνιο Ντίας να είναι από σήμερα στο τιμόνι της και αυτός που καλείται να την βοηθήσει να αποφύγει τις περιπέτειες. Τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες για τη Μπρούσκε, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα στο «Αουγκούστο Μπάιερ», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, αήττητο έξι αγωνιστικών για την Βιτόρια μέχρι το ματς της περασμένης εβδομάδας με τη νεοφώτιστη Ρέμο στο Σαλβαντόρ, εκεί όμως, όπου με το οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 1-2 από την αντίπαλο της πήρε άδοξα τέλος σε αυτό το πολύ θετικό σερί. Διαγώνιο, εντός περιοχής πλάσε από τον Μαρσίνιο και 1-0 για την Βιτόρια στο ματς με την Ρέμο στο δέκατο λεπτό, ενώ σπουδαίες ευκαιρίες στην συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Σαλβαντόρ για ένα δεύτερο τέρμα. Το σοκ όμως για την Βιτόρια ήρθε στην επανάληψη, εκεί όπου η Ρέμο κατάφερε να πραγματοποιήσει από το πουθενά την ανατροπή, με δύο γκολ στις ισάριθμες φορές που πέρασε την σέντρα, στο εξηκοστό δεύτερο και το ογδοηκοστό ένατο λεπτό. Μία νίκη, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Βιτόρια, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Σαλβαντόρ, ενώ τιμωρημένοι για σήμερα οι στόπερ Ματέους Μοράες και Γουάλας.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μπρούσκε.

Αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους, εκτιμώντας όμως, πως ο νέος τεχνικός είχε πολύ λίγο χρονικό διάστημα για να βελτιώσει την κατάσταση. Μία μόλις νίκη βέβαια για την Βιτόρια μακριά από το γήπεδο της, αλλά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Σαλβαντόρ, εξαιρώντας φυσικά το άτυχο 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ρέμο.

Εκτίμηση:  X2

 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x