ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Πόντε Πρέτα – Γκουαρανί  

Βραζιλία Β΄: Πόντε Πρέτα – Γκουαρανί  
Spread the love

Ντέρμπι μίσους της Καμπίνας στο «Μοϊσές Λουκαρέλι», μάλιστα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Πόντε Πρέτα βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης, την στιγμή που με νίκη η Γκουαρανί θα βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τετράδα.

Ήττα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο Μπέλο Οριζόντε από την Κρουζέιρο για την Πόντε Πρέτα, με θετικό πάντως για την ομάδα της Καμπίνας, πως παρέμεινε, έστω και οριακά, εκτός της επικίνδυνη ζώνης. Πικρή γεύση πάντως για την Πόντε Πρέτα από το ματς με την Κρουζέιρο, στο οποίο είχε περισσότερες και πιο σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι και στο οποίο όμως «τιμωρήθηκε» από την απλά πιο αποτελεσματική αντίπαλο της στο εξηκοστό τρίτο λεπτό. Έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Πόντε Πρέτα, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μοϊσές Λουκαρέλι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.

Στην αντίπερα όχθη, πολύτιμο 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την CSA, το οποίο διατήρησε την Γκουαρανί σε επαφή με την πρώτη τετράδα. Παθητική εμφάνιση για την Γκουαρανί στο ματς με την CSA, στο οποίο η αντίπαλος της ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του και είχε σημαντικές ευκαιρίες και στο οποίο όμως η ομάδα της Καμπίνας κατάφερε να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους, κόντρα στην ροή του αγώνα, στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (46΄). Τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Γκουαρανί, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Πόντε Πρέτα και δύο ισοπαλίες, σε επτά ντέρμπι την τελευταία δεκαετία στο «Μοϊσές Λουκαρέλι» με την Γκουαρανί, σε όλες τις διοργανώσεις (Β΄ κατηγορία, τοπικό πρωτάθλημα Παουλίστα).

Ο παράγοντας έδρα και η καλή προϊστορία της Πόντε Πρέτα την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Γκουαρανί, εκ πρώτης όψεως δείχνουν «άσο». Παρόλα αυτά, παραμένει ντέρμπι μίσους, στο οποίο έδρα, προϊστορία, φόρμα, απουσίες και κίνητρο, περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Εκτίμηση:  G/G

 

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x