ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Μεντεγίν – Όνσε Κάλντας

Κολομβία: Μεντεγίν – Όνσε Κάλντας
Spread the love

Στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν το ματς με το οποίο ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα, με την ομώνυμη ομάδα να φιλοξενεί την ουραγό Όνσε Κάλντας, ψάχνοντας το τρίποντο που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρώτη οκτάδα.

Πολύτιμο 1-0 την περασμένη εβδομάδα στη Μοντερία σε βάρος της τοπικής Τζαγκουάρες, με το οποίο η Μεντεγίν όχι μόνο πανηγύρισε το πρώτο της «διπλό» στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα, αλλά μείωσε ακόμα περισσότερο την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη τετράδα. Είχε προηγηθεί, το εντός 1-3 από τη Ντεπορτίβο Κάλι και ο αποκλεισμός στην φάση των «16» του κυπέλλου στο μεταξύ τους επαναληπτικό, συνάρτηση του 2-2 στην πρώτη μονομαχία τους στην έδρα της αντιπάλου της. Μία νίκη (Αμέρικα Κάλι 2-0) και τρεις ισοπαλίες (Ριονέγκρο 1-1, Τζούνιορ 0-0, Σάντα Φε 0-0) για την ομάδα του 73χρονου Ουρουγουανού Χούλιο Κομεσάνια (φωτό), σε τέσσερα ματς στο Κλαουσούρα στο Μεντεγίν, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 2-3 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Ριονέγκρο, με την Όνσε Κάλντας πλέον στην τελευταία θέση του Κλαουσούρα και με μόλις μία νίκη μετά την ολοκλήρωση εννέα αγωνιστικών. Πίσω στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο είκοσι τέσσερα, το 1-1 ακολούθως στο σαράντα, με την Όνσε Κάλντας όμως να βλέπει την αντίπαλο της όχι μόνο να φτάνει στο 1-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και να «καθαρίζει» ουσιαστικά με το 1-3 με την έναρξη σχεδόν της επανάληψης (48΄). Το μόνο που κατάφερε η Όνσε Κάλντας, να μειώσει με πέναλτι του Πέρες στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Μία ισοπαλία (Τζαγκουάρες 1-1) και τρεις ήττες (Αμέρικα Κάλι 0-1, Τζούνιορ 2-4, Ντεπόρτες Κιντίο 1-2) για την Όνσε Κάλντας, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για τη Μεντεγίν, τέσσερις για την Όνσε Κάλντας και έξι ισοπαλίες, στις 15 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ατανάσιο Χιραρντότ», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ευκαιρία για τη Μεντεγίν να μειώσει ακόμα περισσότερο την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη οκτάδα και να μπει και πάλι στην διεκδίκηση ενός εκ των εισιτηρίων των πλέι οφ.

Εκτίμηση:  1

(Visited 58 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x