ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κοριτίμπα – Βίλα Νόβα

Βραζιλία Β΄: Κοριτίμπα – Βίλα Νόβα
Spread the love

Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων, με την πρωτοπόρο Κοριτίμπα να ψάχνει το τρίποντο που θα την εδραιώσει στην κορυφή, την στιγμή που η Βίλα Νόβα βρίσκεται στο +3 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη.

Επιβλητικό 4-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Μπρούσκε, με το οποίο η Κοριτίμπα διατηρήθηκε στην κορυφή και στο +3 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Γκοϊάς. Μπροστά στο σκορ η Κοριτίμπα στο ματς με τη Μπρούσκε στο δέκατο τρίτο λεπτό, με κοντινή κεφαλιά του Ίγκορ Παϊσάο, με τις βάσεις της νίκης στο είκοσι, με το πλασέ του Λουσιάνο Καστάν από το ύψος περίπου του πέναλτι. Χαμένο πέναλτι στην συνέχεια στο τεσσαρακοστό πρώτο λεπτό, από τον Λέο Γκαμάλιο, με τον 35χρονο επιθετικό όμως να εξιλεώνεται στο πενήντα, καθώς ήταν ο σκόρερ του 3-0, ενώ το κερασάκι στην τούρτα για την Κοριτίμπα ή το 4-0 αν προτιμάτε στο εβδομήντα επτά. Έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα για την Κοριτίμπα, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα στο «Κόουτο Περέιρα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, πολύτιμο 1-0 για την Βίλα Νόβα φιλοξενώντας τη Ναούτικο, με το οποίο η ομάδα της Γκοϊανίας διατηρήθηκε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με τη Ναούτικο, περισσότερες πάντως και πιο σημαντικές για την Βίλα Νόβα, η οποία κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄), με εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Κλέιτον. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες για την Βίλα Νόβα, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από την Γκοϊανία, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Κοριτίμπα, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Βίλα Νόβα.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική στο «Κόουτο Περέιρα» η Κοριτίμπα και με αέρα πρωτοπόρου, εκτιμώντας πως εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει στο τρίποντο και στο σημερινό ματς.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x