ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ιντερνασιονάλ – Φορταλέζα  

Βραζιλία: Ιντερνασιονάλ – Φορταλέζα  
Spread the love

Στο «Μπέιρα Ρίο» του Πόρτο Αλέγκρε το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Ιντερνασιονάλ αήττητη για έξι συνεχόμενες αγωνιστικές, προσπαθώντας να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την βαθμολογική της εικόνα, την στιγμή που η Φορταλέζα είναι στην πρώτη τετράδα και στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Επικράτηση με 1-0 για την Ιντερνασιονάλ την περασμένη εβδομάδα στο Ρεσίφε σε βάρος της τοπικής Σπορτ, με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε αήττητη όπως προαναφέρθηκε για έξι συνεχόμενες αγωνιστικές και στην 10η θέση πλέον του βαθμολογικού πίνακα. Μπροστά στο σκορ η Ιντερνασιονάλ στο ματς στο Ρεσίφε στο τέταρτο μόλις λεπτό, με κοντινό πλασέ του Πάτρικ (φωτό), βλέποντας στην συνέχεια το υπέρ της 1-0 να μην αλλάζει, παρά το γεγονός πως υπήρχαν σπουδαίες ευκαιρίες εκατέρωθεν, περισσότερες πάντως για την αντίπαλο της, η οποία είχε μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Ιντερνασιονάλ, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπέιρα Ρίο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, μετά και το 0-2 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο, με θετικό πάντως για την Φορταλέζα, το ότι παραμένει, έστω και οριακά, στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Επιτυχία πάντως, το σπουδαίο 3-1 μεσοβδόμαδα στον εντός έδρας επαναληπτικό για τα προημιτελικά του κυπέλλου με την  Σάο Πάολο, το οποίο συνάρτηση του 2-2 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Μορουμπί» της έδωσε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Φορταλέζα, σε 10 ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ιντερνασιονάλ και μία ισοπαλία, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Φορταλέζα, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, την βελτιωμένη εικόνα της Ιντερνασιονάλ, αλλά και το ότι πιστεύω πως η επιτυχία από την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, πολύ πιθανό να αποπροσανατολίσει την Φορταλέζα.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x