ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Ισπανίας: Μπαρτσελόνα- Γρανάδα

Α΄ Ισπανίας: Μπαρτσελόνα- Γρανάδα
Spread the love

Στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Γρανάδα και χρειάζεται την νίκη για παραπάνω από έναν λόγους. Αρχικά για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία αλλά και για να φτιάξει την αυτοπεποίθηση της μετά ατυχή της πρεμιέρα στο Champions League με “θύτη” την Μπάγερν.

Οι μπλαουγκράνα επιστρέφουν στην La Liga από τα τέλη Αυγούστου αφού το προγραμματισμένο παιχνίδι τους με την Σεβίλλη είχε αναβληθεί λόγω των προκριματικών του Μουντιάλ της ζώνης της Λ. Αμερικής.

Το “βαρύ” 0-3 σκορ με το οποίο έχασαν από τους Βαυαρούς την περασμένη αγωνιστική , με μηδέν τελική στην αντίπαλη εστία, έχει φέρει σύννεφα πάνω από το Camp Nou και έτσι η νίκη απόψε είναι επιτακτική.

Ο Κούμαν- δήλωσε πως δεν νιώθει πως αμφισβητείται- συνεχίζει να μετράει σημαντικές απουσίες αφού οι: Ντεμπελέ, Αγουέρο, Φατί, Μπρεϊθγουεϊτ , Ζόρντι Άλμπα παραμένουν εκτός και σε αυτούς προστέθηκε και ο χαρισματικός μέσος Πέδρι.

Έτσι στο “4-3-3” δεν αποκλείεται η επιθετική τριπλέτα να απαρτίζεται από τους: Ντεπάι- Λουκ Ντε Γιόνγκ- Κουτίνιο ενώ αντίστοιχα η μεσαία από τους: Μπουσκέτς- Φράνκι Ντε Γιονγκ και τον Σέρχι Ρομπέρτο.

Στα μετόπισθεν οι : Αλεχάνδρο Μπάλντε, Πικέ, Αραούχο και τον Ντεστ μπροστά από τον Τερ Στέγκεν.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός πως τα τελευταία δυο χρόνια έχουν τερματίσει στην 7η και στην 9η θέση αντίστοιχα στην La Liga φέτος έχουν πραγματοποιήσει ένα μάλλον μουδιασμένο ξεκίνημα έχοντας μαζέψει δυο βαθμούς στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους με αποτέλεσμα να βρίσκονται με το “καλημέρα” χαμηλά στον σχετικό πίνακα.

Πλην του Κολομβιανού Ναιντέρ Λοζάνο δεν έχουν αναφερθεί άλλες απουσίες και ο Ρόμπερτ Μορένο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχήμα “3-5-2” με τον Κολομβιανό Σουάρες και τον Βενεζουελάνο Μασίς ως επιθετικό δίδυμο.

Προϊστορία: Εντυπωσιακό διπλό με 2-1 είχε πετύχει μόλις πέρσι η Γρανάδα στο Καμπ Νου. Συνολικά: 14-0-3.

* Η Μπάρτσα χρειάζεται ένα 3/3 απέναντι σε Γρανάδα, Λεβάντε και Καντιθ στις τρεις επόμενες αγωνιστικές για να εδραιωθεί ξανά στις πρώτες θέσεις πριν τις δύσκολες “εξορμήσεις” απέναντι σε Μπενφίκα και Ατλέτικο Μαδρίτης που ακολουθούν. Το combo του Άσου με το Over 1,5 στο 1,45. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει ωστόσο να βρει δίχτυα ο Ντεπάι σε απόδοση 1,91.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σκόρερ Ντεπάι Anytime στο 90λεπτο.

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x