ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Κορίνθιανς – Αμέρικα Μινέιρο  

Βραζιλία: Κορίνθιανς – Αμέρικα Μινέιρο  
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Κορίνθιανς στην 6η θέση, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα και με στόχο να μειώσει ακόμα περισσότερο την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη τετράδα, την στιγμή που η Αμέρικα Μινέιρο βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και δίνει φυσικά μάχη επιβίωσης.

Ισοπαλία με 1-1 για την Κορίνθιανς την προηγούμενη αγωνιστική στην Γκοϊανία με την τοπική Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, με θετικό πάντως για την «τιμάο», πως δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη τετράδα, παρά αυτή την απώλεια βαθμών. Δύο πρόσωπα για την Κορίνθιανς στο συγκεκριμένο ματς, με την «τιμάο» ανώτερη και πιο απειλητική μέχρι το εξήντα όπου και άνοιξε το σκορ, με εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Γκαμπριέλ Περέιρα και αδικαιολόγητα παθητική στο τελευταίο ημίωρο, με την «τιμωρία» της στο ογδόντα εννέα για την επιλογή της να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Κορίνθιανς, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, δύο συνεχόμενα πολύτιμα εντός έδρας τρίποντα για την Αμέρικα Μινέιρο, η οποία πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη. Επικράτηση με 2-0 αρχικά στο «Ιντεπεντένσια» σε βάρος της Σεαρά, ενώ το ίδιο σκορ και την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε, με την ομάδα του Μπέλο Οριζόντε πλέον στην 17η θέση και στο -1 από τη «μεγάλη» Σάο Πάολο που βρίσκεται οριακά πάνω από την γραμμή της παραμονής. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Αμέρικα Μινέιρο, σε οκτώ ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το «Ιντεπεντένσια», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Φελίπε Ασεβέδο.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Κορίνθιανς και μία για την Αμέρικα Μινέιρο, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Σάο Πάολο, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και στο ότι η Αμέρικα Μινέιρο χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το Μπέλο Οριζόντε.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x