ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ντεφένσα – Μπάνφιλντ   

Αργεντινή: Ντεφένσα – Μπάνφιλντ   
Spread the love

Στο «Τίτο Τοματζέλο» το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος της Λίγκα Προφεσιονάλ, βρίσκοντας τη Ντεφένσα στην 13η θέση με 14 βαθμούς και τη Μπάνφιλντ στην προτελευταία με πέντε λιγότερους.

Επιτυχία σίγουρα για τη Ντεφένσα το 0-0 της περασμένης εβδομάδας στο «Μπομπονέρα» με τη Μπόκα Τζούνιορς, το οποίο μετρίασε τις εντυπώσεις από τον αποκλεισμό που είχε προηγηθεί στο κύπελλο από την 2ης κατηγορίας Τίγκρε. Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στο «Μπομπονέρα», με το 0-0 όμως να μην αλλάζει, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, οι οποίες μάλιστα είχαν και από ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα για τη Ντεφένσα, σε πέντε ματς στο «Τίτο Τοματζέλο» στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, οδυνηρό 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ροζάριο Σεντράλ, με το οποίο η Μπάνφιλντ «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, όντας πλέον όπως προαναφέρθηκε στην προτελευταία θέση και με πλάτη μόνο την ουραγό Αρσενάλ. Διαγώνιο εντός περιοχής σουτ του Κρουζ και 1-0 για τη Μπάνφιλντ στο ματς με την Ροζάριο στο ένατο μόλις λεπτό, ενώ ευκαιρίες στην συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο για περισσότερα τέρματα. Παρόλα αυτά, το 1-1 από τους φιλοξενούμενους, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο τριάντα επτά, ενώ το 1-2 ή η «μαχαιριά» αν προτιμάτε από την Ροζάριο, τρία λεπτά πριν το φινάλε. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα για τη Μπάνφιλντ, σε έξι ματς μακριά από το γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Γκαλόπο.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Ντεφένσα, μία για τη Μπάνφιλντ και μία ισοπαλία, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Τίτο Τοματζέλο», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, τόσο αγωνιστικά όσο φυσικά και βαθμολογικά η Ντεφένσα, εκτιμώντας πως έχει ελαφρύ προβάδισμα στο σημερινό ματς, απέναντι στην φιλότιμη μεν αλλά ευάλωτη αμυντικά Μπάνφιλντ.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x