ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Ιταλίας: Φιορεντίνα- Ιντερ

Α΄ Ιταλίας: Φιορεντίνα- Ιντερ
Spread the love

Στο Artemio Franchi η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ίντερ σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού αμφότερες έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά στην εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος με τους “Βιόλα” να στοχεύουν στην έξοδο στην Ευρώπη ενώ οι “νερατζούρι” στην προάσπιση του περσινού τους τίτλου.

Οι γηπεδούχοι με τον Βιντσέντσο Ιταλιάνο στον πάγκο τους έχουν πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Καμπιονάτο αριθμώντας 3/4 νίκες.

Μάλιστα οι τρεις νίκες είναι διαδοχικές και ήλθαν μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ρόμα με πιο πρόσφατη το 2-1 στην Γένοβα επί της Τζένοα.

Πάνε έξι χρόνια από μια παρόμοια εκκίνηση στο πρωτάθλημα και όπως είναι φυσικό οι τιφόζι κάνουν όνειρα για μια επιστροφή της αγαπημένης τους ομάδας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα μετά από πολύ καιρό.

Με κύριο εκφραστή τον Ντούσαν Βλάχοβιτς στην επίθεση σκοράρουν με ευκολία ενώ στο αποψινό ματς θα δούμε από τον πρώην τεχνικό της Σπέτσια το “4-3-3” με επιθετική τριπλέτα δίπλα στον Σερβο φορ , τον Ισπανό Καγιεχόν και τον Αργεντινό Νίκολα Γκονζάλες.

Οι πρωταθλητές γνώρισαν την περασμένη εβδομάδα την “παρθενική” τους ήττα στην νέα σαιζόν και αυτή ήταν στην πρεμιέρα των ομίλων στο Champions League από την Ρεάλ (0-1) με γκολ του Ροδρίγο στο φινάλε.

Αντέδρασαν εντυπωσιακά αφού συνέτριψαν με 6-1 την Μπολόνια με τους: Τζέκο (2), Λαουτάρο, Μπαρέλα , Βετσίνο και Σκίνιαρ να βρίσκουν δίχτυα.

Ο Σιμεόνε Ιντζάκι θα κάνει ένα απαραίτητο rotation στην 11άδα του απόψε δίχως να αλλάξει το “3-5-2” με τους: Πέρισιτς, Τσαλχάνογλου , Αλέξις Σάντσες και τον Φεντερίκο Ντιμάρκο να διεκδικούν θέσεις στο αρχικό σχήμα.

Προϊστορία: Η Ίντερ αριθμεί 5 νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Φιορεντίνα σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Ιντερ στην εκκίνηση του πρωταθλήματος έχει μέσο όρο τα 4 γκολ ανά 90λεπτο στα παιχνίδια της αλλά έχει κρατήσει μόλις 2/15 clean sheets στα αντίστοιχα εκτός έδρας ματς στην κατηγορία. Ποντάρω σε combo στο Over 2,5 συν Goal σε απόδοση 1,98. Εξαιρετικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x