ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

A΄ Ιταλίας: Σπέτσια- Γιουβέντους

A΄ Ιταλίας: Σπέτσια- Γιουβέντους
Spread the love

Στο Alberto Ricco η Σπέτσια υποδέχεται την Γιουβέντους με την “Βέκια Σινιόρα” να ψάχνει με αγωνία την “παρθενική” της νίκη από την έναρξη του πρωταθλήματος αφού με ρεκόρ: 0-2-2 βρίσκεται βαθμολογικά στην επικίνδυνη ζώνη πραγματοποιώντας την χειρότερη εκκίνηση εδώ και 60 χρόνια.

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την 1η τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα μόλις την περασμένη αγωνιστική και μάλιστα με δραματικό τρόπο.

Με ένα τέρμα που πέτυχε ο Μαροκινός Μεχντί Μπουραμπιά στις καθυστερήσεις στην έδρα της Βενέτσια (1-2).

Με αυτό το “τρίποντο” ξεπέρασαν βαθμολογικά την αποψινή τους αντίπαλο στο + 2 και “σκαρφάλωσαν” πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στην παρούσα φάση ενώ την ίδια ώρα ο Βραζιλιάνος τεχνικός Τιάγκο Μότα με “4-3-3” και τον Δημήτρη Νικολάου βασικό στα μετόπισθεν ενώ ο Μπουραμπιά και ο Έντι Σαλσέδο θα ηγηθούν στην επίθεση.

Η Γιούβε δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το άνετο πέρασμα της στο Μάλμε (0-3) για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στο Champions League.

Έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι κόντρα στην Μίλαν και έτσι δεν έχει πάρει “τρίποντο” στο πρώτο της “καρέ” από την εκκίνηση του πρωταθλήματος στο χειρότερο ξεκίνημα που έχει κάνει ποτέ από την σαιζόν 1961/62.

Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες για τους “μπιανκονέρι” και έτσι αναμένεται να δούμε από τον Αλέγκρι το “4-4-2” με επιθετικό δίδυμο τους: Ντιμπάλα- Κιν.

Προϊστορία: Τα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουμε δει πάνω από δυο γκολ.

* Η Γιούβε ψάχνει απεγνωσμένα την 1η της νίκη αλλά συνάμα έχει δεχτεί γκολ και στα 18 (!) πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο Καμπιονάτο ενώ σκοράρει σε ποσοστό 76% στις “εξορμήσεις” της στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά η Σπέτσια έχει σκοράρει στα 9/10 φετινά της παιχνίδια εντός έδρας. Στο 1,78 το Goal θα είναι εδώ η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 1 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x