ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Ιταλίας: Ρόμα- Ουντινέζε

Α΄ Ιταλίας: Ρόμα- Ουντινέζε
Spread the love

Στο Ολύμπικο η Ρόμα φιλοξενεί την Ουντινέζε με στόχο να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την πρόσφατη ήττα της στην Βερόνα έτσι ώστε να μην χάσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι Ρωμαίοι έχασαν με 2-3 από την Ελλάς Βερόνα την περασμένη αγωνιστική και έτσι δεν μπόρεσαν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί που έτρεχαν νωρίτερα από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Μουρίνιο ήταν έξαλλος την έλλειψη συγκέντρωσης και τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στο Bentegodi και τους οδήγησαν σε μια ήττα… εκτός προγράμματος.

Επιστρέφοντας στην έδρα τους θέλουν να επιστρέψουν και στις νίκες έχοντας να προασπίσουν ένα σημαντικό ρεκόρ με έξι διαδοχικές νίκες εκεί που είναι και το καλύτερο για τον σύλλογο από το 2017.

Εκτός από τον άτυχο Σπινατσόλα δεν έχουν αναφερθεί άλλες απουσίες για τον Special One ο οποίος θα παρατάξει την ομάδα του με το “4-2-3-1” έχοντας τον Άμπραχαμ στο “9” και πίσω του, τους: Μικιταριάν, Πελεγκρίνι και τον Ζανιόλο.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πραγματοποιήσει επίσης ένα δυνατό ξεκίνημα αν αναλογιστούμε πως έχουν χάσει μόλις 1/4 παιχνίδια τους από την έναρξη του πρωταθλήματος και αυτό από την φορμαρισμένη Νάπολι με 0-4 την περασμένη αγωνιστική.

Νωρίτερα δεν είχαν χάσει από την Γιουβέντους (2-2) ενώ είχαν κερδίσει back to back τόσο την Βενέτσια όσο και την Σπέτσια πριν γνωρίσουν την συντριβή από τους Ναπολιτάνους.

Πέρσι δεν βρήκαν δίχτυα στα 12/38 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και μόνο η Κάλιαρι, η Κροτόνε και η Πάρμα είχαν χειρότερο ρεκόρ.

Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες της τελευταίας στιγμής και θα δούμε το “3-5-2” με επιθετικό δίδυμο τους: Πουσέτο- Ντεουλοφέου.

Προϊστορία: Η Ρόμα έχει κερδίσει στα 14/16 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Ουντινέζε σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα στα 5/7 τελευταία δεν έχουν δεχτεί καν γκολ.

* Δεν υπάρχουν περιθώρια για back to back απώλεια βαθμών στους γηπεδούχους. Έτσι θα ποντάρω σε combo εδώ στον Άσο με το Over 1,5 στην τιμή του 1,70. Καθόλου άσχημο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 1,5

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x