ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουπερ Λιγκ Πέμπτης

Σουπερ Λιγκ Πέμπτης
Spread the love

Στη  Νίκαια και το Βόλο ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά την πρεμιέρα και την ήττα από  την ΑΕΚ, ο Ιωνικός κατάφερε να πάρει μία επαγγελματική νίκη κόντρα στον Αρη με  1-0  χάρις στο καταπληκτικό γκολ του Αοσμαν.  Ηταν το πρώτο γκολ ,μετά από 14 χρόνια στην Σούπερλιγκ, για τους Νικαιώτες που δεν θα έχουν  τον αρχηγό Γκοτσούλια και τον  εξτρέμ Λένις. Επιστρέφει ο Ρομαό που ήταν τιμωρημένος  απο την αποβολή του στο ματς με την “Ενωση”.

Ο ΠΑΣ είναι πρωτοπόρος  με δύο στα δύο και όχι με όποιους και όποιους αντιπάλους. Νίκησε στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ με 1-0  και καθάρισε τον Παναθηναϊκό στους “Ζωσιμάδες” με το ίδιο σκορ. Κυνική αλλά και παθιασμένη η ομάδα του Μεταξά που έχει ισορροπία στις γραμμές και πλάνο. Τεράστια η απουσία του Κόντε που χάνει όλη τη χρονιά .

Προϊστορία: Δεν υπάρχει την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Είναι ένα ματς περισσότερο σκάκι παρά ποδόσφαιρο. Θα πάω με Χ ημίχρονο και γενικό πλάνο στα λίγα γκολ.

 ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

Βόλος-Ατρόμητος

Στο Βόλο, ο τοπικός ΝΠΣ θέλει να γράψει ιστορία κάνοντας το 3 στα 3 στο Πρωτάθλημα  καθώς ισοφάρισε το ρεκόρ της πρώτης παρουσίας της  στην Σούπερ Λιγκα όταν είχε κερδίσει Πανιώνιο και Αρη.  Φέτος, καθάρισε με 2-1 τη Λαμία εντός και με 1-3 τον Απόλλων Σμύρνης.

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Αυτοί είναι οι εξής: Κότνικ, Κλέιμαν, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Νίνης, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

 Ο Άνχελ Λοπεθ επιστρέφει σήμερα στο Βόλο ως προπονητής του Ατρόμητου, χωρίς νίκη ως τώρα και με απουσίες, καθώς δεν έχει στην αποστολή τους Κλωναρίδη, Χατζηισαΐα, Μπετινέλι και Νταβιώτη. Σε τεντωμένο σκοινί ο προπονητής των Περιστεριωτών με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως  ήδη έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης  του στο πρόσωπο του  Αργύρη Γιαννίκη.

Την αποστολή της ομάδας του Περιστερίου αποτελούν οι: Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μουνίθ, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος και Τζαβίδας.

 Προιστορία: 1-0-2 , πέρσι 1-0

Εκτίμηση: Ο άσος του Βόλου δύσκολα θα σπάσει

   ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x