ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Δυάδα από τη Λιγκ 2 με ένα δυνατό φαβορί.

264 Ροτσντέιλ-Ολνταμ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ρότσντέιλ που μετρά πέντε παιχνίδια αήττητη με 3-2-0. Πιο πρόσφατο παιχνίδι στο Πρωτάθλημα, το εκτός έδρας 1-1 με τη Μάνσφιλντ, ενώ στο Λιγκ Καπ έχασε με 4-1 από την Μπέρνλι σε μία αναμέτρηση όπου προηγήθηκε αλλά στο β ημίχρονο λύγισε. Εχει πρόβλημα εντός έδρας με 1-2-1.

Η Ολνταμ είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μία νίκη και αυτή εκτός έδρας επί της Σάτον ,αλλά συνολικά είναι κάκιστη με πολλά αμυντικά προβλήματα, ξκαθώς έχει 14 γκολ παθητικό, το χειρότερο μαζί με τη Μάνσφιλντ ,ενώ έχει σκοράρει και τέσσερα γκολ. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στη συγκρότηση της αποστολής με πολλές απουσίες τι;ς οποίες πλήρωσε και στο ματς με τη Μπρέντφορντ όπου για το Λιγκ Καπ έχασε 7-0 με μόλις 15 παίκτες στην αποστολή.

Προϊστορία: 1-2-1 ,τελευταία φορά το 17-18(0-0)

Εκτίμηση: Η λογική μιλάει για άσο και θα το επιλέξω.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

267 Σκάνθορπ-Πορτ Βέιλ

Προτελευταία θέση για τη Σκάνθορπ η οποια απογογτεύει με τις εμφανίσεις της. Μετρά 1-4-3 στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα ενώ εντός έδρας έχει 1-1-2. Μετά απο δύο σερί ήττες κόντρα σε Νορθάμπτον (2-0) και Εξετερ(4-0) κόντραρε στα ίσα την Καρλάιλ αποσπώντας ισοπαλία εκτός έδρας (2-2).

Η Πόρτ Βέιλ, με τρεις νίκες και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει, με τα δύο τρίποντα να είναι σερί απέναντι σε Σούιντον (1-2) και Χαρογκέιτ(2-0) δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και με το 2-1-1 εκτός, αν βελτιώσει τις εντός έδρας επιδόσεις(1-2-1 μέχρι τώρα) μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα.

Προϊστορία: 4-1-0(2-0 πέρυσι)

Εκτίμηση: Η Σκάνθορπ δεν είναι καλά, την ώρα που η ΠόρτΒέιλ είναι καλύτερη εκτός έδρας παρα εντός. Στην Αγγλία μετράει η παράδοση και επειδή τη σέβομαι δεν δίνω διπλό και θα …κρυφτώ πίσω απο το Over αλλά κα το γκολ -γκολ .

ΠΡΟΤΑΣH; Γκολ -γκολ /Over

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x