ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μεξικό: Τολούκα – Ατλέτικο Σαν Λουίς

Μεξικό: Τολούκα – Ατλέτικο Σαν Λουίς
Spread the love

Στο «Νεμέσιο Ντίες» το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Τολούκα να ψάχνει το τρίποντο με το οποίο θα βρεθεί στην κορυφή του Απερτούρα, την στιγμή που η Ατλέτικο Σαν Λουίς προσπαθεί όχι μόνο να εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, αλλά να μειώσει ταυτόχρονα την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη τετράδα.

Ήττα με 0-2 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Μοντερέι, με το αποτέλεσμα αυτό να δίνει τέλος στο νικηφόρο σερί που είχε προηγηθεί για την Τολούκα, η οποία είχε επικρατήσει στο «Νεμέσιο Ντίες» της 2-1 της Πούμας και 3-1 της Αμέρικα, όπως και 2-1 ενδιάμεσα αυτών στο γήπεδο της Πατσούκα. Παθητική εμφάνιση από την Τολούκα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Μοντερέι, στο οποίο βρέθηκε δίκαια 0-1 πίσω στο σκορ, στο τεσσαρακοστό λεπτό. Αλλαγή σκηνικού πάντως στην επανάληψη, με την Τολούκα να κυριαρχεί, να έχει σημαντικές ευκαιρίες και τρία δοκάρια, αλλά να αδυνατεί να φτάσει στην ισοφάριση. Σαν να μην έφτανε αυτό μάλιστα, είδε και τη Μοντερέι να βρίσκει για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εβδομηξοστό τρίτο λεπτό. Τρεις νίκες (Τίγκρες 3-1, Πούμας 2-1, Αμέρικα 3-1) και μία ισοπαλία (Μασατλάν 2-2) για την Τολούκα, σε τέσσερα ματς στο Απερτούρα στο «Νεμέσιο Ντίες», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, ήττα με 0-1 στην έδρα της Χουάρες, με θετικό πάντως για την Ατλέτικο Σαν Λουίς, πως παρέμεινε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Στην 9η θέση επίσης η Ατλέτικο Σαν Λουίς, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα και στο -4 από την πρώτη τετράδα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στην έδρα της Χουάρες, περισσότερες πάντως για την Ατλέτικο Σαν Λουίς, η οποία όμως όχι μόνο ήταν άστοχη, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ταυτόχρονα το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το εβδομηκοστό λεπτό. Το γκολ που έκρινε τελικά το ματς, από πέναλτι στο τριακοστό πέμπτο λεπτό, το οποίο υποδείχθηκε μετά την χρήση του VAR. Δύο νίκες (Γουαδαλαχάρα 2-1, Πούμας 3-1), ισάριθμες ισοπαλίες (Μασατλάν 2-2, Πουέμπλα 2-2) και μία ήττα (Χουάρες 0-1) για την Ατλέτικο Σαν Λουίς, σε πέντε ματς στο Απερτούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Τολούκα, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ατλέτικο Σαν Λουίς, με 3-1 το 2019 και 3-2 το 2020.

Ο παράγοντας έδρα, το κίνητρο κορυφής αλλά και η αποτελεσματικότητα της Τολούκα στο «Νεμέσιο Ντίες» οδηγούν εκ πρώτης όψεως στον «άσο». Παρόλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, καθώς η Ατλέτικο Σαν Λουίς είναι ομάδα με άγνοια κινδύνου αλλά και ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x