Spread the love

Παναθηναϊκός και Προμηθέας κοντράρονται σήμερα το βράδυ, σε ένα ματς που θα κρίνει την ομάδα που θα κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν!

Ο μεν Παναθηναϊκός, μετά την εύκολη επικράτησή του επί του Λαυρίου και την καλή εικόνα που έδειξε στο “Παύλος Γιαννακόπουλος”, φαίνεται πως βρίσκει σιγά – σιγά τον ρυθμό του και θα είναι έτοιμος και για το ξεκίνημα της Ευρωλίγκας αυτή την εβδομάδα.

Από την άλλη, το δείγμα γραφής που έχουμε από τον Προμηθέα είναι μικρό, όμως η καλή εικόνα του απέναντι στην ΑΕΚ μας προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει. Θα μπορέσει όμως να κοντράρει τον Παναθηναϊκό;

Οι πράσινοι έχουν σαφώς μεγαλύτερο βάθος και εμπειρία, ενώ παίκτες όπως ο Παπαπέτρου, που στον ημιτελικό έμεινε σε ρηχά νερά, αναμένεται να βγουν μπροστά. Στοιχηματικά μιλώντας λοιπόν, το ματς μοιάζει μονόδρομος.

Η πρότασή μας θα είναι η νίκη του Παναθηναϊκού με πάνω από 8 πόντους, πρόταση που μας δίνει και μια καλή απόδοση, καθώς το βρίσκουμε στο 1.88. Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσουμε στοιχηματικά τη μέρα μας.

Πρόταση: Παναθηναϊκός -8,5 με απόδοση 1.88

Λαύριο – ΑΕΚ

Πάμε τώρα στο άλλο παιχνίδι, όπου η ΑΕΚ και το Λαύριο θα κοντραριστούν στον μικρό τελικό. Σίγουρα καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει δείξει και την καλύτερη εικόνα, όμως ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα εξαιρετικά πρώιμο στάδιο μέσα στη σεζόν.

Σε αυτό το ματς θα πάμε με την εμπειρία. Η ΑΕΚ και οι περισσότεροι παίκτες της έχουν την εμπειρία να επιστρέψουν από μια ήττα και να πάρουν ένα ματς γοήτρου, οπότε σε αυτό θα σταθούμε και στην πρότασή μας.

Έτσι, θα σας προτείνουμε μια νίκη της ΑΕΚ με πάνω από 6 πόντους, την οποία την βρίσκουμε στο 1.75.

Πρόταση: ΑΕΚ -6,5 με απόδοση 1.75

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x