ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σούπερ Λιγκ Κυριακής

Σούπερ Λιγκ Κυριακής
Spread the love

Τριάδα από τα Κυριακάτικα παιχνίδια της Σούπερ λιγκ1 με ματς ,στην κυριολεξία,φωτιά.

Αστέρας -Ολυμπιακός

Στην Τρίπολη διεξάγεται, μαζί με το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το έτερο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι έχουν βγάλει  μία απίστευτη σκληράδα στα παιχνίδια  τους  αλλά δεν έχουν καταφέρει να βρούν  δίχτυα.  Εχουν  δύο εκτός έδρας “λευκές” ισοπαλίες με Παναιτωλικό και ΟΦΗ  και έχασαν ,εντός, απο τον ΠΑΟΚ.

Δημιούργησαν φάσεις και στα τρία ματς ,αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Αγωνιστικά, ο Μίλαν Ράσταβατς  δεν υπολογίζει στους Ριέρα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα και Αλί Μπαμπά.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο ματς με τον Απόλλων Σμύρνης επικρατώντας με 4-1. Ηταν η δεύτερη σερί νίκη μετά το 1-2 κόντρα στη Λαμία,ενώ στην πρεμιέρα έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Ατρόμητο. Μεσοβδόμαδα έχει ταξίδι στην Τουρκία απέναντι στη Φενέρ ,αγωνιστικά στην αποστολή είναι οι Εμβιλά και Ελ Αραμπί ,αλλά ειδικά ο πρώτος δύσκολα θα παίξει , περισσότερες ελπίδες έχει ο δεύτερος.  Εκτός οι Λαλά και Σεμέδο.

Προϊστορία : 1-5-4 στα τελευταία 10 παιχνίδια, τελευταίος άσος το 14.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά ο Αστέρας  δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Παράξενο παιχνίδι που το Χ ημίχρονο μοιάζει πιθανό αλλά προσωπικά θα πάω με το γκολ γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ -Γκολ

 

Παναθηναϊκός-Βόλος

Στη Λεωφόρο , ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην έδρα του και ελπίζει και στο come back στις νίκες.  Πέρα απο την  επιβλητική πρεμιέρα και το 4-0 απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης, οι “Πράσινοι” του Γιοβάνοβιτς έχουν κάνει κάκιστες εμφανίσεις  μετρώντας δύο ήττες μακριά από την  έδρα τους. Εχασαν απο τον  ΠΑΣ με 1-0 στους “Ζωσιμάδες” και με το ίδιο σκορ απο τον Αρη στο ¨Βικελίδης” . Στο τελευταίο ματς ήταν λίγο πιο “ζωντανοί” και έχασαν περισσότερες ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Ιωαννίδη. Θα κάνει αλλαγές και πάλι ο Σέρβος κόουτς που στερείται των  Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Μπεκ και Σιδερά, ενώ εκτός έμειναν και οι Μπουζούκης και Ενγκμπακοτό που δεν υπολογίζονται.

Ο Βόλος έχει τρία στα τρία και είναι στην κορυφή ης βαθμολογίας. Νίκησε Λαμία και Ατρόμητο εντός έδρας και έκανε διπλό στη Ριζούπολη. Η  ομάδα του  Αμπρασκάλ έχει το πιο γρήγορο τρανζίσιον στην Σούπερ Λιγκα και μέσα στα ματς  έχει στιγμές που παίζει φανταστικό επιθετικό ποδόσφαιρο. Εκτός αποστολής οι Ρινέρ, Ορόζ αλλά και ο Σωτήρης Νίνης.

Η αποστολή του Βόλου: Κότνικ, Κλέιμαν, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Λογαράς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Προιστορία: Πέρσι ο Βόλος πήρε 1-1 στη Λεωφόρο ,ενώ την πρώτη του χρονιά,πρόπερσι είχε χάσει 4-1.

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός μεταμορφώνεται στο καλύτερο όταν παίζει Λεωφόρο, ενώ ο Βόλος μοιάζει ομάδα που δεν φοβάται αλλά έχει και φοβερή ισορροπία στα ματς που παίζει. Το Over  είναι μία πολύ δυνατή επιλογή, ενώ βάσει αγωνιστικής κατάστασης και όχι ονομάτων και ιστορίας των  δύο ομάδων το διπλό του 6.00 μοπιάζει υπερβολικό.

                                             ΠΡΟTΑΣΗ:  Over / 2 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει καταφέρει να  πάρει δύο απόλυτα επαγγελματικά διπλά σε Τρίπολη και Αγρίνιο  (0-1 και 1-2), ενώ έχασε απο τον ΠΑΣ ,0-1. Μέτριες εμφανίσεις για τους Θεσσαλονικείς  που όμως έχουν πάρει όμως δύο νίκες. Στο αγωνιστικό κομμάτι  ο Λουτσέσκου δεν θα έχειο μαζί του, τους Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά και τους Ολιβέιρα, Κρέσπο, Ίνγκασον και Ελ Καντουρί.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας

Η ΑΕΚ, μετρά δύο νίκες και μια ισοπαλία στο Πρωτάθλημα. “Καθάρισε” εντός έδρας Ιωνικό(3-0) και Λαμία(1-0), ενώ “αυτοκτόνησε”  στο ματς με τον ΟΦΗ όπου κέρδιζε 0-3 και τελικά ισοφαρίστηκε.

Ο Μιλόγεβιτς δεν θα έχει τους Μάνταλο, Γαλανόπουλο και Άμραμπατ, κανονικά υπολογίζεται ο Λιβάι Γκαρσία.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

 

Προϊστορία:Ο συνολικός απολογισμός των αγώνων με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα έχει να κάνει με  31 νίκες, 23 ισοπαλίες και 14 νίκες της ΑΕΚ.

Εκτίμηση:  Αγωνιστικά η ΑΕΚ μοιάζει πιο γεμάτη, αλλά ο ΠΑΟΚ βγάζει αυτή την άρνηση του να χάνει αν εξαιρέσουμε την ήττα απο τον ΠΑΣ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ ημίχρονο. Anytime σκόρερ Γκαρσία

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x