ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μεξικό: Ατλέτικο Σαν Λουίς – Τίγκρες

Μεξικό: Ατλέτικο Σαν Λουίς – Τίγκρες
Spread the love

Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας την Ατλέτικο Σαν Λουίς, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 5η θέση με 16 βαθμούς και την Τίγκρες στην 8η με δύο λιγότερους.

Επικράτηση με 2-1 την Κυριακή που μας πέρασε στην έδρα της Τολούκα, με το οποίο η Ατλέτικο Σαν Λουίς βρέθηκε στην 5η θέση και το -3 από την πρώτη τετράδα. Ιδιαίτερα αποτελεσματική η Ατλέτικο Σαν Λουίς στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Τολούκα, με το 1-0 στο είκοσι τέσσερα με πέναλτι του Μπερτεράμε, ο οποίος μάλιστα ήταν ο σκόρερ και του 2-0 στο τριακοστό ένατο λεπτό, με περίτεχνο, εντός περιοχής διαγώνιο πλασέ. Πέναλτι στην συνέχεια για την Τολούκα και 1-2 στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄), με την Ατλέτικο Σαν Λουίς όμως να αντέχει στην επανάληψη την πίεση των γηπεδούχων, οι οποίοι πέρα των ευκαιριών τους είχαν και ένα οριζόντιο δοκάρι. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για την Ατλέτικο Σαν Λουίς, σε τέσσερα ματς στο Απερτούρα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, 0-0 φιλοξενώντας την Πούμας, με την Τίγκρες όχι μόνο να «υποχωρεί» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, αλλά και χωρίς τρίποντο ταυτόχρονα για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με την Πούμας, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι με τον Ζινιάκ (φωτό), με το 0-0 όμως να μην αλλάζει παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Τίγκρες, σε πέντε ματς στο Απερτούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Ατλέτικο Σαν Λουίς, μία και για την Τίγκρες και δύο ισοπαλίες, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλφόνσο Λάστρας Ραμίρες».

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο απρόβλεπτων ομάδων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

 

 

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x