ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπενφίκα- Μπαρτσελόνα ( 5ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπενφίκα- Μπαρτσελόνα ( 5ος όμιλος)
Spread the love

Στην Λισαβόνα η Μπενφίκα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα η οποία στην μετά-Μέσι εποχή σε επίπεδο τουλάχιστον Champions League είναι η μέρα με την νύχτα.

Οι “Αετοί της Λισσαβόνας” τρέχουν ήδη ένα απόλυτο σε νίκες ρεκόρ με 7/7 στην εκκίνηση του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία και έχουν ήδη αποσπαστεί στο + 4 από τους διώκτες της δηλαδή την Πόρτο και την Σπόρτινγκ.Λ.

Στην πρεμιέρα τους στην φάση των ομίλων απέσπασε “λευκή” ισοπαλία στο Κίεβο από την Ντιναμό αλλά γενικά με την επίθεση τους δεν έχουν πρόβλημα αν αναλογιστεί κανείς πως έχουν σκοράρει 13 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους και 25 στα 12 πιο πρόσφατα αντίστοιχα.

Ο Ζεσούς δεν μπορεί να υπολογίζει στους: Σεφέροβιτς- Γκονζάλβες αλλά στον αντίποδα οι: Πίτσι, Ζιλμπέρτο και ο Βαλεντίνο Λαζάρο είναι εκ νέου διαθέσιμοι και δίνουν περισσότερες επιλογές στο επιθετικό κομμάτι.

Οι μπλαουγκράνα επικράτησαν με 3-0 της Λεβάντε στην La Liga και σηκώθηκε όλη η… Βαρκελώνη στο πόδι επειδή σκόραρε ο Ανσού Φατί στα χασομέρια της αναμέτρησης με το “10” στην πλάτη και τους συνειρμούς να γίνονται μοιραία από κόσμο, μίντια κλπ. Ενδεικτικό πόσο ανάγκη έχει ο οργανισμός της Μπάρτσα όπως είναι δομημένος για να βρει τον νέο… Βασιλιά.

Η πρεμιέρα στην φάση των ομίλων ήταν αποκαρδιωτική και το τελικό 3-0 με το οποίο κέρδισε η Μπάγερν Μονάχου έμοιαζε τιμητικό για την Μπάρτσα.

Στο Ισπανικό πρωτάθλημα έχουν προηγηθεί γκέλες τύπου Γρανάδα (1-1), Καντίθ ( 0-0) και όπως είναι λογικό ο Κούμαν πλέον αμφισβητείται έντονα και οι κακές γλώσσες λένε πως δεν έχει απολυθεί επειδή η διοίκηση δεν θέλει να πληρώσει την αποζημίωση του.

Την ίδια ώρα οι: Αγουέρο, Σέρχι Ρομπέρτο, Ζόρντι Άλμπα και Ντεμπελέ είναι εκτός δράσης.

Προϊστορία: 0-2-2. Στο πιο πρόσφατο αντίστοιχο παιχνίδι τους η Μπαρτσελόνα είχε κερδίσει με 2-0 στην Λισαβόνα με σκόρερ τους: Αλέξις Σάντσες και Φάμπρεγκας. Ήταν Οκτώβριος του 2012.

* Σε απόδοση 6.00 βρίσκω σε combo τον Άσο με το Goal και εκτιμώ πως αξίζει το ρίσκο αφού η Μπενφίκα σκοράρει με ευκολία και απέναντι της η Μπάρτσα δίχως τον Μέσι δεν τρομάζει. Το αντίθετο. Προκαλεί οίκτο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Goal

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x