ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Λανούς – Σεντράλ Κόρδοβα

Αργεντινή: Λανούς – Σεντράλ Κόρδοβα
Spread the love

Το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τη Λανούς να φιλοξενεί την προτελευταία της Λίγκα Προφεσιονάλ, Σεντράλ Κόρδοβα, ψάχνοντας το τρίποντο με το οποίο θα βρεθεί στο -3 από την κορυφή, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο από την πρωτοπόρο Ταγέρες.

Δύο συνεχόμενες ήττες για τη Λανούς, με το 1-2 αρχικά φιλοξενώντας τη Νιούελς και το 0-1 της προηγούμενες αγωνιστικής στην έδρα της Αρσενάλ, να την φέρνουν στην 4η θέση και το -6 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ταγέρες. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στην έδρα της Αρσενάλ, το οποίο κρίθηκε τελικά από ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ της Λανούς, Λούκας Ακόστα, στο τρίτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για τη Λανούς, σε επτά ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, από δύο συνεχόμενες ήττες και η Σεντράλ Κόρδοβα, η οποία μετά το 0-1 αρχικά στην Σάντα Φε από την τοπική Κολόν και το 1-3 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Ρίβερ Πλέιτ, βρέθηκε στην προτελευταία θέση, ισόβαθμη πάντως της ουραγού Αρσενάλ, της οποίας όμως υπερτερεί στην διαφορά τερμάτων. Σε ρηχά νερά η Σεντράλ Κόρδοβα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Ρίβερ Πλέιτ, στο οποίο βρέθηκε δίκαια πίσω στο σκορ (0-1). Αλλαγή σκηνικού πάντως στην επανάληψη, με την Σεντράλ Κόρδοβα να έχει σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι και την Ρίβερ Πλέιτ όμως να «τιμωρεί» την αστοχία της με δύο γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, το 0-2 στο εξηκοστό δεύτερο λεπτό, το 1-2 στην συνέχεια με πέναλτι του Σεκουέιρα στο εβδομήντα, ενώ το 1-3 για την Ρίβερ Πλέιτ στο ογδόντα έξι. Τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Σεντράλ Κόρδοβα, σε έξι ματς μακριά από το γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για τη Λανούς το 2019, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σεντράλ Κόρδοβα.

Απρόβλεπτη το τελευταίο διάστημα η Λανούς, εκτιμώντας όμως, πως εύκολα ή δύσκολα, ματς σαν το σημερινό μπορεί να το πάρει και να επιστρέψει φυσικά στις επιτυχίες.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x